fredag 1. februar 2013

Mental fredagsløping

Ikke noe er som å start helga med en løpetur utendørs, og med vårstemning på denne kanten av landet for øyeblikket, var det ingen smal sak å sette seg i bilen for treffe Janne til treningstur i pratetempo.

Tok turen på asfalt et par km før vi svingte inn på grusen, rundt tre km lange Mosvatnet, dreide så videre mot Stokkavatnet, fikk med oss tre fjerdedeler av dette, og da vi kom til parkeringsplassen igjen, stoppet Garmin på fine 13, 5 km - en passe lang fredagstur. Luksus å være ferdig med treninga i 17-tiden. Pratetempo-målet klarte vi også å holde, 5.56 i snitt - og mange små og store problemer løst på 1 time og 20 minutter.

 Fornøyd Janne etter 1 t 20 min løping

På hjemturen klarte jeg ikke å kjøre forbi Hafrsfjord og «Sverd i fjell» -nydelige farger før det ble mørkt denne første dagen i februar. 

Torsdag ble intervalltrening innendørs gjennomført, om enn ikke helt som planlagt. Skulle løpe på bane, men på grunn av for mange friidrettstreninger, ble det for folksomt på den 200 meter lange rundbanen i Sandneshallen. Men - to tredemøller med vindu fra golv til tak og dermed god utsikt til de håpefulles innsats på tartandekket, reddet meg.

Rundt 2 km oppvarming, før 8x3 min på mølla, med 90 sekunders pause mellom dragene. Etter intervalldelen, bar det ned på banen, og 1,2 km (6) runder nedtrapping (takk for økta, Tonje, synd vi glemte å ta bilder i etterkant...)


God helg:-)
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar