torsdag 21. februar 2013

I kjelleren på Bislett

.. er det en 546 meter lang løpebane, helt perfekt lengde og helt perfekt temperatur når gradestokken kryper ned mot 10 blå. Vel, torsdag kveld ble noen rolige timer på hotellrommet byttet ut med 15 runder i kjelleren på det ærverdiget stadionet. Jeg har kommet litt ut av treningsrytmen denne uka, men 11 bokførte kilometre på to dager er bedre enn null - alt er bedre enn null.Selv om det tidvis var mange på de få banene, var det ikke trangt om plassen. Jeg kom ti minutter før løpeavtalen og fikk testet ut noen runder før jeg fikk selskap av Vibeke, som trener for å sette ny pers på 10 km, og som i 2013 har som mål å gjennomføre sitt første halvmaraton.15 runder er 8190 meter - ganske nøyaktig. Ikke ei lang økt, ikke av de korteste, og helt grei intensitet. En av de siste rundene bestemte jeg meg for å sette opp farten, og løp da på 2.10, på en "normal" runde, gikk det rundt tre minutter, ei kilometertid på 5.30 - sånn helt grovt regnet. Jeg løp for første gang  i år uten Endomondo eller Garmin, så denne økta er ikke bokført i rene tall, men bilder - ja, det klarte vi å summe oss til...Ekstra kjekt er det jo å treffe blogglesere. Ei blid dame, Cathrine, gjorde seg til kjenne, og da var jeg ikke sen om å dra fram kameraet - lykke til med halvmaratonen din, du var i godt driv i dag, iallfall.Ellers takk til fotograf Vibeke Hansen, som anstrengte seg veldig i de dårlige lysforholdene.8 kommentarer:

 1. Det må være veldig kjekt å kjøre trening inne på Bislett - sikkert gøy å dra opp farten litt! (c: Skal få testet det etter hvert også - ikke bare løpe løp der. (c;

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det var særs behagelig (kanskje fordi jeg løp i behagelig tempo i 80% av tida..). Jeg ble fristet til 50 km der i februar 2014. Synes ikke det var så klaustrofobisk som jeg hadde forestilt meg. Rett og slett en genial arena:-)

   Slett
 2. Jeg digger Bislett ;-) Nå som jeg har fått en kraftig påminnelse om hvor skjøre mine luftveier er så står jeg nok i fare for å måtte tilbringe enda mer trening inne og da er Bislett helt perfekt! Om vinteren pleier jeg å løpe terskeløktene på Bislett for å spare lungene. Dessuten har man jo full kontroll på både fart og steg når underlaget er konstant flatt ;-) Grattis med SRM debut; vi ses nok der en gang til våren, ikke sant??! God helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, Bislett ble et utrolig positivt bekjentskap. Det var virkelig kaldt på Sognsvann onsdag kveld. Brrr. Jeg har nok ikke løpt mitt siste SRM, så vi ses nok i løpet av våren/høsten:-) God helg til deg også!

   Slett
 3. Misunnelig.......har løpt mange runder der inne....alt for lenge sidan. Kose deg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hjem i dag, men noen timer igjen i hovedstaden. Kjekt å løpe på Bislett, ja - og kjekt på Sognsvann:-)

   Slett
 4. Moro med bilde på bloggen ;-) Lykke til mot neste maraton! Cathrine

  SvarSlett
  Svar
  1. Hyggelig å treffe deg. Lykke til selv også, mot årets store mål. Go, go, go:-)

   Slett