onsdag 6. februar 2013

Pepsi-mania

Regner med de fleste har fått med seg samarbeidet mellom Pepsi Max og G-sport-kjeden. Kampanjen som pågår akkurat nå er jo intet mindre enn helt genial, særlig for de (les: meg) som sliter med Pepsi Max-lasten. For hver flaske, enten det er halvannen liter eller en halvliters flaske, får du 100 kroner i avslag når du handler hos G-sport.

Jeg er i sparinga for andre gang....

Gjennom en enkel registrering av koden som står på etiketten på flaska på pepsimax.no, samler du opp verdikuponger, og når du er fornøyd selv, kan du løse den inn (da må den brukes innen 7 dager).

Du får rabatt på inntil halve totalbeløpet du handler for. Det vil si at har du spart opp 1000 kroner (fra 10 etiketter på Pepsi Max-flasker), må du handle for det dobbelte, altså 2000 kroner for å få maksimalt utbytte av rabatten. Handler du for 1400, får du 700 i rabatt og de 300 resterende kronene får du ikke igjen og de kan heller ikke brukes senere.
Når du har samlet og løst inn verdikupongene, kan du begynne å samle på nytt.... Kanskje ønsker du deg nye løpesko, kanskje ei ny pulsklokke, eller spreke løpeklær til våren? Iallfall er det en gylden mulighet til å anskaffe seg det man likevel trenger, til en rimelig penge.

5 kommentarer:

 1. Kjenner jeg vurderer sterkt å kjøpe meg noen flasker Pepsi max

  SvarSlett
 2. Etter å samlet mange pepsi max koder,( jeg drikker mye pepsi max) var jeg på g sport og skaffet meg de lilla løpeskoene du har skrevet om tidligere, og har på deg over her. Gleder meg til å prøve dem i morgen. Digger bloggen din, fortsett med å reklamer for løpe sko/tøy, påvirker iallefall meg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så kjekt å høre. Jeg skriver stort sett om det som motiverer meg i treningshverdagen, og da blir det garantert en dose sko og tøy framover. Kjekt med spreke farger på joggisene, ikke sant:-) Jeg skal også anskaffe meg de lilla, har samlet opp nok "merker", så det drypper nok joggiser både på meg og guttene mine, tenker jeg.

   Slett