tirsdag 12. februar 2013

Jubileum

I dag er det nøyaktig ett år siden denne bloggen så dagens lys. Husker så godt at jeg hadde vært ute på løpetur fra flyplassen og hjem (15 km). Etter å ha tenkt tanken i lang tid, bestemte jeg meg for å opprette denne treningsbloggen - både som en logg for meg selv, og kanskje også for å motivere andre til å bli glad i å løpe (og trene). For det er det jeg blir av løpinga - G L A D.Noen ganger føler jeg at jeg gjentar meg selv til det kjedsommelige, og blogginnleggene bare blir en ordinær loggføring av egen treningsøkt - andre ganger er innleggene mer gjennomtenkt og planlagt - slik kommer det nok også til å bli framover. Motivasjonen er mange gode tilbakemeldinger. Vet ikke helt hva jeg forventet da jeg hadde publisert det første innlegget, men man blir på en måte «avhengig».

Innrømmer at det er kjekt å bla seg tilbake. Hvordan var nå følelsen under det og det løpet, eller hvorfor løp jeg så fort eller så sakte på den treninga i mai i fjor?

Målet framover blir å variere type innlegg - gode forslag mottas med takk. I mellomtiden kan jeg nevne tirsdagens økt; 6x 4 minutter med 2 minutter pause mellom dragene - på mølla - på SATS Sandnes, hvor jeg ikke klarte å gå forbi de flotte ballongene som hang ved inngangen.Intensiv økt som kjennes i beina, 3 km oppvarming og 3 km nedtrapping og 11 km totalt. Håper virkelig at all intervalltreninga i vinter gjør meg litt kjappere til den første «ordentlige» testen, som er 10 km  på Orre om litt over to uker. Målet er å løpe på rundt 45 minutter hvis forholdene tilsier høyt tempo.. I fjor gikk det slik.2 kommentarer:

  1. Gratulerer med ettårs-dag! Jeg er blitt "avhengig" av bloggen din, så her må du bare stå på :)Synes du har en flott form på bloggen din, og er sikker på at MANGE har glede av den!

    SvarSlett
    Svar
    1. Smigrende, og ikke minst, motiverende tilbakemelding. Takk!

      Slett