lørdag 2. februar 2013

Nydelige Noosa

Synes det er ren rekreasjon å prøve nye løpesko, nesten på linje med løpetur i gryende vårvær (i dag er det forresten snø på bakken i Sandnes..) en fredag ettermiddag. Asics gel Noosa har bare det sprekeste designer - for noen glade farger.Var innom G-sport i uka som gikk, og prøvde masse nye joggiser. Freshe farger og god passform, synes jeg. Er fortsatt veldig tro mot Asics, fordi jeg aldri har hatt problemer under lange treningsturer eller konkurranser, ei heller er jeg plaget med vondt i knær og ankler - tar det som et godt tegn...:-)Selv har jeg fjorårets modell. Har brukt skoene til både trening og konkurranse, men ikke løpt lengre enn 21 km på dem. Leser at Noosa ble designet med tanke på det australske triatlonmarkedet - skoen veier 245 gr.
2 kommentarer:

 1. Åååå eg digger ASICS Noosa!!

  Det er nå slik at eg må vel få meg eit par eg au, eg driv jo med triatlon, så hallooo, det burde vera ein god grunn til å unne meg eit slikt par?

  Det er så freshe og kule og morsamme fargar.
  Spesielt den modellen du fann deg, likar eg godt.

  Akk ja... tenk på vår og sol og bare vegar og så ein løpetur på desse...

  Kos deg med dei nye skoene!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har ikke kjøpt de, bare var og prøvde de på. Har fjorårets modell, veldig fornøyd. Ja, en fin unnskyldning - det er jo DU som virkelig må ha slike sko. Lette og fine - en helt okei kombinasjon:-)

   Slett