fredag 7. desember 2012

Gode Grete

I går holdt Grete Dahle Thorsen fra Bryne, en av årets 71 grader nord-finalister, foredrag. Hun fortalte litt om hvorfor hun meldte seg på, hvilke opplevelser hun fikk og erfaringer hun gjorde seg underveis fra Lindesnes til Nordkapp - en tur som for hennes del varte i fem uker. 25-åringen ga også innblikk i hvordan livet foran kamera artet seg, og at det vi fikk se på TV var virkelighet - ingen muligheter til å gjøre en replikk på ny, altså.


Mange lurte på hvordan hun hadde forberedt seg til «campen», ei helg der 40 utvalgte slåss om 14 plasser. Grete var den første kvinnen som ble uttatt. Hun hadde fokus på utholdenhet de tre-fire siste ukene før hun dro til Sørlandet på uttakingsleir, og gikk også i skogen med blytung sekk på ryggen - mye autentisk trening - som nyttet. Bryne-jenta tok seg helt opp til Nordkapplatået, men tapte for jagerpiloten Fredrik i finalen. Til gjengjeldt vant hun publikumsprisen på 100 000 kroner, hvorav hun ga 10 000 til et veldedig formål.Ellers god stemning i butikken, med blide ansatte og kunder som sikret seg mange kjekke julegaver.


6 kommentarer:

 1. Ja Grethe er HERLEG!
  Det var heilt vondt å sjå den nest siste delen av programmet, der ho virkeleg var tøff og heldt ut sjølv om ho var dødssliten!

  For ei super dame altså, ikkje redd for å vise følelser, og humøret kjem alltid fort igjen, veldig inspirerande!
  Dette fordraget skulle eg gjerne ha vore på eg også.

  SvarSlett
  Svar
  1. Grete Dahle Thorsen5. januar 2013 kl. 18:06

   Tusen takk for fine ord lmke! :) Utrolig hyggelig med slike tilbakemeldinger.

   Grete

   Slett
 2. Ja, det var underholdende og alltid kjekt når det krydres med historier fra backstage:-)

  SvarSlett
 3. Hei Trudemor!
  Så helt tilfeldig dette innlegget i kveld. You made my day!

  G

  SvarSlett