tirsdag 4. desember 2012

Luke nummer 5

Da var luke nummer 5 åpnet, og den handler om løpetur med Sunnmørsalpene som kulisser.Var i vakre Ulsteinvik på jobbreise i slutten av mai, og joggeskoene var som alltid på jobbreiser, med i bagasjen. Skulle returnere til Stavanger fra Vigra ganske tidlig på formiddagen, så jeg måtte opp før kl 06.30 for å rekke 10 kilometer, som var planen. Kom meg i tøyet, spiste en kjapp frokost og så  bare det ut på ukjente veier. Hadde studert et joggekart som lå på hotellet, men tok det ikke med meg i lommen. For ikke å gjøre det komplisert, løp jeg fem kilometer den ene veien før jeg snudde. Enkelt og greit. Det ble en del stopp underveis for å forevige nydelige kulisser.
Og for en dag som møtte meg. Det var opp mot 20 grader da jeg kom tilbake til hotellet like rundt klokka åtte.Det som ikke var fullt så kjekt, var at de splitter nye Kayaonene var tilsølt med blod fra gnagsår..
For meg har det gått sport i å legge inn ei løpeøkt mens jeg er på jobbeise. Det blir ofte mye dødtid før eller etter selve jobben - som for meg dreier seg om å dekke en fotballkamp og skrive to sider til morgendagens avis. Etter det - fri.

Forresten, så vant Bryne 1-0 over Hødd denne flotte maisøndagen på det som må være stadionet i dette landet med finest beliggenhet (utsikt).
1 kommentar:

  1. Fantastiske kulisser! Mer sommerbilder, takk! :-))Vakkert!

    SvarSlett