tirsdag 11. desember 2012

Luke nummer 11

Okei, nå bærer det tilbake til vinterstid, og ei av de ferskeste treningsøktene, som ble gjennomført om ettermiddagen, i småskumringen, fredag 7. desember.


Hadde avtalt å løpe sammen med Tonje, som jeg som regel alltid trener sammen med én gang i uka. Siden det har vært kaldt en stund, var vi litt usikre på om det var greit å løpe på sykkelstiene, men bortsett fra korte strekk, var det ikke glatt.


Vi hadde bestemt oss for minst 15 km, og da var planen å løpe halve distansen, for så å snu. Det var kaldt, og det kjentes godt på framsiden av låra. Jeg løp i vintertights, men ble liksom aldri varm til tross for fóret på innsiden.

Det er uvant med så mange kuldegrader på disse kanter, og det er noe eget med å løpe ute i så klar og frisk desemberluft. Dessuten er fredag, ved siden av mandagen, den beste dagen å trene på. En fantastisk inngang på helgen.

Når vi løper sammen, pleier vi å ligge rundt 5.45-5.55 i snitt per km, men denne fredagen krøp vi litt under og endte på 5.41 i snitt, tror vi økte litt mot slutten, for da frøs vi begge to...:-) Av og til går skravla så det suser, noen ganger er det fint når vi løper noen minutter side om side uten å prate så mye også.

En fin tur å ta med seg.... og slik ser traseéen vi valgte ut i dagslys - tok samme tur om igjen mandag formiddag, i samme, klare desemberluft, vindstille forhold og sol. Hvem sier at desember er en rolig løpsmåned?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar