mandag 24. desember 2012

Luke nummer 23

Lillejulaften-luka. Det betyr ny løpsbeskrivelse. Hadde jo nesten glemt ut at jeg i året som gikk, søndag 19. august, deltok i Vindparkløpet på Jæren. Som navnet tilsier, er vindmøller kulissene i den 2, 250 km lange sløyfa som løpes fire ganger.Hver gang jeg står på startstreken er jeg alltid så nervøs, uvisst av hvilken grunn (jeg konkurrerer kun med meg selv), og dette var intet unntak. Bestemte meg for å åpne kjapt og prøve å holde tempoet oppe så lenge jeg orket. Det var ikke altfor mange stigninger i løypa, og det gikk greit å holde tålig jevn fart gjennom samtlige fire runder. Igjen var jeg på jobb, og måtte derfor starte før alle andre, slik at jeg var ferdig med to runder før de andre startet. Dette for at jeg skulle rekke å ta noen bilder mot slutten.Denne søndag ettermiddagen var værgudene på arrangørens side, det var lite vind, sol og fin temperatur. Elsker når det er shortsvær. Både foreldrene mine og gutta hadde tatt turen til Høg-Jæren for å heie meg fram og for å delta i barneløpet, alltid kjekt med litt ekstra support ute i løypa.


Sluttida, 42.24, var god nok til å vinne, men jeg var på jobb for å dekke løpet, derfor ble tida kun ført som "deltatt". 


Slik var løpet:


4 kommentarer:

 1. Det var et slitsomt, men morsomt løp, å delta i (for min del ihvertfall).
  Riktig god jul til deg Trude! Håper formen bedre seg utover kvelden :)

  SvarSlett
 2. Har hatt stor glede av å lese alle innleggene dine, Trude. Ikke minst har jeg oppdaget nye løp i Sør-Rogaland som frister å være med i (bor selv i Haugesund).I dag har jeg selv startet julefeiringen med å løpe halvmaraton-distanse kl 7.30 med 7 andre i ført røde nisseluer...i snøfokk, vind og glatt føre gikk det ikke fort, men gjett om vi var fornøyde etterpå....særlig da en journalist fra Haugesunds Avis dukket opp...God jul til deg, og håper på mange inspirerende blogginnlegg også neste år fra deg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, det er slike tilbakemeldinger som gir masse påfyll og lyst til å fortsette, både med løping og blogging:-) Super inngang til julen, for min del har formen vært for laber, men prøver meg på 8 km i kveld, nå klarer jeg ikke lengre...

   Slett