mandag 10. september 2012

Søndag. Oslo. Sognsvann.

Søndag var jeg en snartur i Oslo, og igjen var formålet jobb. Samtidig er ikke programmet så presset at jeg ikke får lagt inn ei lita løpeøkt. Som alltid er det kjekt å komme tilbake til gamle og kjente trakter - jeg blir aldri lei Sognsvann.

 

Minnene fra studietida ved Norges idrettshøgskole er nemlig mange og gode - okei, det var ikke så kjekt å øve på livberging/kanovelt i oktober...brrr.

Men søndag var forholdene optimale, det er stor kontrast mellom vind og regn som pisker deg i ansiktet på Jæren, til å løpe i shorts i 16-17 grader ved inngangen til Nordmarka.


Med lørdagens harde 15 km-løp fremdeles satt både i lår og legger, bestemte jeg meg fort for å ta første runde som en «powerwalk» med Vibeke (les bloggen hennes HER), som på grunn av en leggstrekk må unngå for mye løping.Da første runde var unnagjort, la jeg avgårde i restitusjonstempo, men som kjent, er jeg ikke så god til det og avsluttet siste kilometer på under fem minutter.Da jeg kom ut fra skogen, stod Vibeke klar med kamera - kjekt med egen fotograf (og slippe å bruke iPhonen til støtt og stadighet)... og her følger et lite bilderas fra søndagens kombinerte powerwal/løpetur


Ha en fin treningsuke!

4 kommentarer:

 1. Det ser ut til å være en vakker plass å løpe på! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er sikkert og visst. Yndlingsplassen min i Oslo.

   Slett
 2. Svar
  1. Ja, og så er det alltid vindstille i Oslo..:-)

   Slett