mandag 3. september 2012

Møte med en lama

.. eller riktige sagt, flere lamaer. Hadde turnusfri i dag, og siden det nærmer seg Berlin med stormskritt og mandag er fast treningsdag, var det bare å snøre på seg joggisene. Ut i regnværet med 14 km som målsetting på strake asfaltveien.

Startet rolig og så meg verken bak eller til side på vei opp til Figgjo skole, som er nøyaktig 7,1 km unna huset mitt - og der jeg har mitt faste snusted. Løp en drøy kilometer til, før jeg plutselig fikk øye på flere lamaer som beitet oppi en skråning kloss i E39 (men med gjerde mellom..) Sjekk den søte lamaungen, da...


Ja, for det er vel lamaer der, midt i bildet, eller?

Selv om jeg var i godt driv, måtte jeg bare stoppe for å ta noen bilder, bilistene som kjørte forbi må jo ha lurt på hva jeg fant så interessant over på andre siden av veien...Godt driv ja - alltid kjekt å kjenne at beina fungerer.  Hadde selvsagt totalt hvile i går, og håper bare ikke det er toppformen som er i anmarsj, sånn fire uker før tiden. Neida, så detaljert til verks har jeg ikke gått i treningsplanleggingen..:-)

Og selv om jeg har god tid på fridagene mine, ender det alltid opp med hastverk i forhold til henting av to gutter på skolen. Jeg tenker alltid at jeg skal løpe ut tidligere enn det jeg gjør, og i dag måtte jeg virkelig gi på litt mot slutten for å komme tidsnok.

Det gjorde jeg også, selv om jeg så ut som en drukna katt etter å ha vært ute i en time og 14 minutter..Dagens tall


11 kommentarer:

 1. Du løper jo kjempebra om dagen (gratulerer igjen med kjempebra løp i helgen) og imponerende hvordan du klarer presse km tiden ned på slutten. Blir spennende i Berlin. Har troen på at du får en god tid der :). Her er det nok en "hvileuke" etter prøvesvar som ikke helt svarte til forventningene i går :(, men de er såpass bra at maraton i Berlin blir det nesten 100% sikkert :D.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var jo ikke kjekt å høre, men desto kjekkere at du trolig får klarsignal til Berlin. Vil ha deg med både der og på Ultraløpet på hjemmebane i november. Godt vi har det:-) Hvileuke blir vel 30-40 km, eller?

   Ja, det går fort om dagen, nå er det bare å håpe at formen tilspisses enda mer fram mot den store dagen.

   Slett
  2. Forrige uke ble det under faktisk, men siden jeg nærmer meg "normal" nå så blir det nok noe mer denne uken (ca 30 ihvertfall) og håper jeg kanskje kan få til en veldig rolig langtur også før maraton. Blir litt lenge å gå i 6 uker uten langtur ja.

   Slett
 2. har foresten aldri lagt merke til Lamaene når jeg har kjørt forbi der. må nok kikke inn i skogen neste gang :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Bare se nøye etter, hvis du kommer sørfra, er det på høyre side rett før bomstasjonen..

   Slett
  2. skal faktisk kjøre forbi der i dag. må huske å se etter. De er så kule :)

   Slett
 3. Vill-lama på Figgen? Du verden ka du oppleve på løpetur!! :-D

  SvarSlett
  Svar
  1. Kunne nesten tro jeg var "full-før-Figgen", men det var altså ikke tilfellet. Jeg måtte selvsagt stoppe å forevige det synet, kan du vite. Gleder meg til Oslo søndag - og løping i 20 grader rundt Sognsvann - det sier værprognosene iallfall.. Hurra!

   Slett
 4. Stilig! Jeg er kanskje litt dum, men jeg ante ikke at det fantes "vill-lamaer"! :)

  Ja, nå er nok tiden kommet, hvor vi som løper ute blir mer våte enn de som løper inne (og svetter..) Les: regn og vind og drittvær :p

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er noen som faktisk har lama i oppdrett, vet ikke om de er ville... Vet det er noen på Undheim også, som går og gresser der...:-) Herlig å løpe ute i regn, iallfall når man er godt i gang..

   Slett
  2. Ja, det er jo det. Utenom de gangene skoene blir gjennomvåte, og gjør det mye tyngre å løpe i :p

   Slett