fredag 21. september 2012

Forberedelser

Da jeg deltok i mitt første maraton var det litt sånn "førstereis-schwung" over det hele, og jeg ble ganske så misunnelig på de i reisefølget som hadde levert inn t-skjortene sine og fått trykket på både navn, det norske flagget og Norway på ryggen. Kopierte denne idéen og leverte inn rosa t-skjorte til trykking før London i april - litt kjekkere med ei rosa t-skjorte med påtrykte bokstaver og flagg enn ei med navnet skrevet på med sprittusj i full fart før start i New York, og med et stort flagg, revet av fra pinnen, festet med sikkerhetsnåler på baksiden av t-skjorta.

London-outfit


New York-outfit

Var derfor innom G-sport på Klepp (Jærhagen) for å sikre meg ei ny t-skjorte til Berlin, og fikk ordnet navn og Norway på stedet. Flagget må jeg også få tak i og trykket på før avreise, men foreløpig ser Berlin-outfiten slik ut.

 
 
Oddveig har full kontroll på bokstaver og trykket dem snorrett på t-skjorta

Slik ser den ut ferdig (med unntak av flagget, som kommer på i løpet av kort tid):
Også de sportslige forberedelsene nærmer seg slutten. Tok siste korte langtur i dag, på 14 km, og skulle jo løpe i 5.45-6.00-tempo, men ble litt raskere, ja. Endte med 5.25 i snitt, og det er greit med tanke på at maratonfarten min skal være mellom 5.35-5.40 i snitt. Da kommer jeg under de magiske fire timene. Garmin streika da det gjenstod én kilometer, men visste jeg hadde dårlig batteri, så jeg hadde dobbeltsikret meg med Endomondo. Kan ikke fordra å trene uten at det blir loggført. Føler meg litt teit som løper ut en fredagskveld klokka 20, men morgendagen bød på så mange utfordringer, med jobb, reunion-fest for ungdomsskolen, og forberedelser til halvannet døgn i Oslo at jeg bare måtte få det gjort. De to neste løpeturene går rundt Sognsvann.Ha en fin lørdag:-)


4 kommentarer:

 1. Fin blogg du har! Her kommer jeg til å følge med :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så kjekk tilbakemelding. Skal følge deg også:-)

   Slett
 2. Så proft med t-skjorte med trykk.... jeg kjører maraton t-skjorten min fra første NY tur i 2008, men navn skrevet med sprit tusj, og autografen til Grete Waitz - så det må jo være bra.

  Merker at det kun er få dager igjen. Håper viruset som har herjet kroppen min slipper helt, og gleder meg faktisk !! Blir ikke pers på meg, men satser på at du tar deg av det - 6 days and counting.... LYKKE TIL!!

  SvarSlett
  Svar
  1. ååå, har litt sånn rar følelse i kroppen, jeg også. Merker at det nærmer seg avreise. Tvi-tvi, Marianne - du er jo superrask. Jeg håper å perse, har 3.58 inne, tror jeg, men 42,2 er laaangt...:-)

   Slett