tirsdag 18. september 2012

Sammen mot halvmaraton

I dag har jeg møtt ekteparet Skretting fra Varhaug. Agne og Anne Sofie begynte å løpe 1-2 ganger i uka sist høst, og har i løpet av denne vinteren og våren økt til 2-4 økter per uke. De har deltatt i et par lokale løp (10 km) og trener sammen mot felles mål, nemlig Tresjøers-løpet 21,1 km) i Stavanger 3. november.

De har fem barn i alderen 3-13 år og bruker de to eldste som barnevakt når de drar ut på felles løpeturer.Fine folk - og ikke minst må det være inspirerende å trene sammen med ektefellen. Vet jo at mange gjør dette allerede, men håper at saken jeg skal skrive (kommer på trykk om en uke) kan inspirere vanlige «mosjonister» til å snøre på seg joggeskoene sammen.

Tusen takk for at dere stilte opp, Agne og Anne Sofie - og lykke til med halvmaraton-debuten.


5 kommentarer:

 1. Så fantastisk kjekt stykke om ekteparet skretting! Det var gøy du tok med på bloggen Trude !

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det, Anne Kristin. Jeg synes det er viktig å sette søkelyset på "vanlige" mosjonister - og ekstra kjekt er det når ektepar går sammen om et slikt prosjekt. Me like a lot.

   Slett
 2. Hei,jeg lurer på hvilken pulsklokke du har?
  Mvh Siv

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg bruker Garmin Forerunner 610 - med touch på skjermen. Veldig god klokke, er superfornøyd med alle funksjoner.

   Slett
 3. Så koselig å gjøre slike ting sammen! :)
  Jeg prøver å få min mann med på turer med meg (han har så vidt begynt å løpe litt). Men han er redd for at jeg skal synes det går for sakte, så han "er ikke der" enda. Men vi pleier av og til å kjøre til samme "utgangspunkt" og så løper vi ut derfra, hver for oss :)

  SvarSlett