onsdag 12. september 2012

Langtur i regnet

18 dager før det braker løs i Berlin, hadde jeg 26 km på planen i dag - det ble til 24. Årsak: Kom litt seint i gang, og så regnet det noe fryktelig. Var gjennomvåt etter de første 10 kilometrene....

 Her hadde det sluttet å regne, sånn etter ca 14 km

Målet for den lange økta var å ligge hakket raskere enn planlagt maratonfart (som jeg tenker må være 5.39), og tenkte 5.30 var et greit utgangspunkt. Fulgte kontinuerlig med på klokka i forhold til fartenm og justerte opp og ned underveis. Lå som oftest rett under 5.30, men klarte å øke litt på siste halvdel av turen.

 Opphold, bilde fra andre siden av broa ved ca 14 km

Har fått ny Mac, og har enda ikke funnet ut av hvordan jeg installere Garmin-klokka på nytt, derfor får jeg ikke ut tallene. Hadde vært artig å se dagens økt, for jeg føler jeg løp jevnt hele tiden.

Her er likevel noen fakta:

Distanse: 24.12
Sluttid: 2.08.47
Snitt: 5.23

Løypetrasé: 
Fra Høyland kirke i Sandnes, langs E39 til Figgjo, deretter sykkelstien langs Figgjoelva, til Ålgård sentrum, og videre opp mot Edlandsvatnet, løp nesten til endes der, før jeg snudde og tok samme vei tilbake.

 Bruker CEP-kompresjonsstrømper hvis jeg kjenner tendens til slitne legger...

Dette var siste tur over 20 kilometer før Berlin, nå gjenstår tre økter denne uka, tre-fire i neste uke og to den uka jeg skal løpe maraton. Det nærmer seg, det nærmer seg....


4 kommentarer:

 1. Godt jobba, Trude!!!Kjempe kred og stående applaus for at du tok denne turen. Jeg går ikke til butikken en gang når det drypper, og du knaller til med over to mil i pissereggen!Imponerende! Det er sånt det blir resultater av. Stå på! Blir kjempespennende i Berlin!!! Eg heie på deg!

  SvarSlett
 2. Kan du ikke bruke onlineversjonen? http://connect.garmin.com/
  Eller er det slik at mac'en ikke finner klokka når du kobler den til?

  SvarSlett
  Svar
  1. Det har jeg ikke sjekket - takk for tipset:-)

   Slett