søndag 24. juni 2012

Søndagsjogg

Kunne like så godt skrevet morgenjogg, for klokka 10 er fremdeles morgen for meg... Hadde en løpeavtale med dama bak denne bloggen, og da nytter det ikke å sluntre unna. Heiv i meg en yoghurt, kaffe og ei banan før det bar strake veien ut for å bile mot Bryne og Sandtangen.


Vi var ikke helt bestemte på hvor lang økta skulle bli, men ble enige om 12-13 km. Løp innover grusstiene og snudde da Garmin viste nøyaktig 6 km. Vel tilbake viste gjennomsnittstida 5.14 per km, og det er egentlig ganske bra, da praten nærmest gikk i ett - bortsett fra de siste 150 metrene, da vi la inn en enorm sluttspurt...
En fin avslutning på treningsuka, som for min del har bydd på mange tilbakelagte kilometre, 74, 1. Det er en stund siden jeg var langt utpå syttitallet. Trodde jeg skulle passere 80, men det ble kun en meget roooolig og kort økt lørdag kveld.
Fakta fra søndagens løpetur:

Distanse: 12.13 km
Gjennomsnitt: 5.14 per km
Tid: 1.03.21
Kalorier:12302 kommentarer:

  1. Finfin avslutning på en finfin treningsuke! (c:

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, det ble ei bra uke. Neste uke er Waitz-programmet litt "snillere", men blir over 60 km. Og det beste av alt - minst 9 av disse skal løpes rundt Sognsvann (tre runder...)på fredag, johooo:-)

      Slett