onsdag 20. juni 2012

Intervaller igjen

Treningsdag 3 i uke 3 av oppkjøringen til Berlin er gjennomført. Så litt feil på programmet, og da jeg skulle sjekke, stod det ikke 12-14 km med innlagte drag, men 3 km oppvarming, deretter 5x5 min med 90 sekunders pause mellom intervallene, samt 3 km nedkjøring.  Og nei, turen gikk ikke i disse kulissene, som jeg var i litt tidligere på dagen...
Selv om jeg uventet fikk barnefri et par timer i ettermiddag, kom jeg på etterskudd med tida, og måtte knappe litt ned på økta - ikke mye, men gjorde om til 2 km oppvarming, deretter 4x4 min, med 90 sekunders pause, og så løp  jeg hjem igjen med 5.15 i snitt etter intervallene.Totalt ble 11, 5 km bokført, og det er jeg brukbart fornøyd med. Klokket inn på akkurat under timen, 59.58...:-)Har fått tilbake Garmin-klokka (ny klokke -hurra), men rakk ikke å lade den før jeg løp ut, så derfor hadde jeg liten kontroll på tidene under intervall-dragene. Vil tippe jeg lå rundt 4.30, hadde ikke fart i beina til mer i dag.7 kommentarer:

 1. Well done! Her snakker vi også smashing matchende og good looking assa ;-) Matching på høyt nivå; knallfint!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var de nye Kayanoene... Måtte stå i stil... God økt, ja,selv om den ble noe amputert.

   Slett
 2. Du e spreke og lekker.....stå på

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjenner det i beina nå, det skal jeg innrømme... Takk!

   Slett
 3. Så ut som en fin intervalløkt det der da! Og så fint treningstøy du har, skikkelig spreke farger!

  SvarSlett
 4. Du får til veldig mye på så kort tid!!! Og outfit..... Helt fantastisk

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, Ania. Jeg liker å være effektiv når jeg trener.. hehe. Outfiten er kjøpt i Nike store i London, og skoene på G-sport her hjemme:-)

   Slett