fredag 22. juni 2012

Garmin-gjensyn

I går kveld la jeg den nye Garmin 610 på lading, og gledet meg til å ta den i bruk - endelig. Den siste måneden uten pulsklokke har vært kjip, selv om Endomondo-appen på iPhonen har dugd helt greit.Ukas langtur sto for tur, og ifølge programmet skulle den være 22-24 km. Jeg la i vei med utgangspunkt i å rekke lengste distanse, men fikk tidsnød, fordi jeg blant annet traff min «vannstasjon» (takk, snille fotball-Siw) etter 10,5 km, og som gjorde at jeg «bare» måtte nøye meg med en halvmaraton-distanse.

Usminket og uredigert - klokka har såvidt passert 10.45

Rart hvordan det egentlig har blitt i løpet av det siste året. I august i fjor stod jeg og trippet på startstreken i Stavanger halvmaraton og håpet (og ba...) om å klare å komme under 2 timer, mens nå gjennomføres samme distanse på trening med god margin til den grensa. Målet med dagens økt var å løpe rooolig, helst med 5.45 i snitt. Resultatet ser du under her. Ikke fullt så rolig, men jeg har blitt bedre til å roe tempoet på de lengste øktene - i riktig Waitz-ånd.Pulsbeltet fikk jeg ikke koblet til i dag, må sette meg ned å finne utav det. Skal nemlig bli flinkere til å trene på puls, hittil har det gått i km-tider.

Ha en fin løpehelg!Kjempefornøyd med nye Asics gel Kayano, som G-sport Jærhagen og Nærbø har fått inn i fine farger.


2 kommentarer:

  1. Trude hvilken program følger du? Trener du med tanken til Berlin maraton allerede? Er det ikke omtrent 2 uker etter Oslo?

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg følger 2 programmer av Grete Waitz, veksler annenhver uke mellom sub 4 og sub 3.30, dette er tredje uka og kjører da uke 2 i sub 3.30-programmet. Neste uke er litt roligere. Ja, jeg har begynt oppkjøring til Berlin... Det er jo bare 100 dager igjen...Programmet varer i 17 uker (det med sub 3.30 varer i 12 uker, og det er jo rett i underkant av 100 dager)... Jeg skal ikke løpe i Oslo, Berlin er helga etter Oslo maraton:-)

      Slett