torsdag 1. november 2012

London og New York

..og Stavanger midt imellom.Har planene for neste løpeår klart. I går mottok jeg bekreftelse på at lisensen for London Marathon 2013 er i boks (sammen med Janne, på bildet ovenfor) og for et par uker siden fikk jeg samme beskjed for New York. Kjedelige valg, vil kanskje mange hevde, siden jeg har løpt i disse to byene tidligere og for kort tid siden.  Men jeg får samtidig en ny trasé å forholde meg til i neste år, og det attpåtil på hjemmebane. Stavanger halvmaraton skal etter planen byttes ut med hel, og jeg ser virkelig fram til å se familie og venner langs løypa.
Nye maraton byr også på ny planlegging, og startskuddet for opptrening til London går 1. desember. Litt kjip årstid å begynne å trene fram mot 42, 2 kilometer, men etter tre fullførte maraton, mener jeg jo at grunnformen absolutt er der. Målet blir å sette nye personlige rekorder, iallfall i London, hvis trening og forberedelser går som planlagt. London går av stabelen 21. april 2013, og da har jeg iallfall fire gode treningsmåneder å gjøre det på.Gleder meg til å få nye løpsminner - vanskelig å forklare utenforstående hvor stor opplevelsen og all viraken rundt de store maratonene egentlig er. Man må oppleve det selv. Ikke minst treffer man nye mennesker - har fremdeles til gode å støte på løpefolk som ikke er trivelige...:-) Blir mye fjas og vas både før og etter selve maratonet...Gleder meg til to (tre) store løpsopplevelser i 2013, i tillegg til lokale milløp og halvmaraton. Ikke feil å ha denne byen å glede seg til heller (bilder fra november 2011).9 kommentarer:

 1. Kjedelig valg? Jeg synes det høres veldig spennende ut. Jeg startet strulturert maraton trening til Stockholm (1 juni) på slutten av februar for da fikk jeg plass. Planlagt trening til Honolulu startet 11 uker før. Tror det er nok så lenge man løper noe ellers. Tenker også at langturer på 20+ annenhver uke er et godt forberedelse. Ja vinter er kanskje ikke optimalt til løpetrening, men det finnes møller piggsko og skigåing er fantastisk alternativ trening.

  SvarSlett
  Svar
  1. Du er så heldig som skal til Honolulu. Gleder meg til rapport derfra. Og meg og ski.. Hallo, du har ikke sett meg gå på ski.... Men piggsko og tredemølle behersker jeg godt:-)

   Slett
  2. Trodde alle Nordmen er født med ski på beina?!
   Når jeg går på ski er det armene som for trening, beina bare dras etter ;(((

   Slett
  3. Joda, jeg kan nok gå på ski, men liker det ikke noe særlig - derfor har jeg ikke holdt det vedlike. Gikk mye før, i barndommen og ungdomsårene.

   Slett
 2. Hurra for spennende maratoner! Jeg har ikke meldt meg på noe enda, må se an skole og økonomi osvosv. Hardt å være student:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Heldigvis kommer det et liv etter studenttiden:-) Men du er jo flink og trener, så du kan vel være litt spontan i forhold til å melde deg på et maraton - om noe plutselig skulle passe inn i planene. Stockholm og københavn er "rimelige" alternativ.

   Slett
 3. Jeg fikk også plass i London, så da må vi klare å treffes :-) Men må innrømme at det er litt tidlig, men det går nok. Satser på godt vinter og skiføre som oppladning. Skal også til Berlin, så det blir de to store byene for meg neste år (kanskje NY...).

  SvarSlett
  Svar
  1. Absolutt:-) Du er jo en racer på bortoverski, ingen fare med opptreningen. Er redd det blir mye pes i stiv kuling og regn for min del de neste månedene - og litt tredemølle innimellom:-)

   Slett
 4. Kule planer, absolutt ikke kjedelige :D

  SvarSlett