mandag 19. november 2012

Asics vs Mizuno

Etter å ha slitt ut utallige par med Asics Kayaono, vurderer jeg å kjøpe Mizuno Wave Inspire neste gang jeg trenger nye mengdetreningssko. Jeg vurderer også å prøve Mizuno Wave Elixir som mange foretrekker som en litt lettere modell, og som kan sammenlignes med Asics DS Trainer.Var en sniktur innom hos Oddveig på G-Sport i dag, og der er det mange lekre løpesko i hyllene for tiden. Kanskje ligger disse under treet, eller - vet ikke om jeg tør ønske meg et par med joggesko til jul. Argumentet er at jeg er så fryktelig nysgjerrig på Mizuno og har så lyst å teste de ordentlig i vinter. Hm...

Har ikke tenkt å svikte mine trofaste joggiser riktig enda, men som nevnt, nysgjerrigheten trigger.10 kommentarer:

 1. Jeg er sikkelig fans av Mizuno. Føler at når jeg bare prøver dem på så vil beina løpe!!! Elsker alt av Mizuno forresten; utrulug fine løpeskjørt. Jeg skal handle nye skoa i USA i år. For mine Mizuno har nå vært gjennom 3 maraton, 2 halvmaraton og utallige mindre løp.

  SvarSlett
 2. Jeg har vært trofast mine elskede Kayano i sikkert 10 år, men når jeg var på Løplabbet og fikk testet sko ble det Mizuno Wave Rider. Helt ærlig, ikke overbevist enda. Kanskje det er en vanesak, men jeg liker godt dempede sko selv om jeg kanskje ikke trenger det. Kan for øvrig anbefale Asics Excel 33 (om det er innafor hva som passer) :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Har vurdert Asics Excel 33, ja:-) Men er veldig nysgjerrig på å teste ut Mizuno. Er også fan av løpesko med demping, og har utelukkende positive erfaringer med god stabilitet og demp.

   Slett
 3. Jeg synes alle mizuno sko jeg har prøvd sitter veldig godt på foten, men hvis man løper litt på grus og sti er det litt dumt med hullene ved helen. jeg vet ikke om det faktisk legger seg stein og sand inni der, men det blir ofte at jeg bruker asics og addidas istedetfor.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hmmm, jeg er fristet til å prøve, iallfall:-)

   Slett
 4. Hei - jeg har sikkert brukt 8 par Kayano og kjøpte for en tid tilbake Mizuno Wave Inspire. I starten føltes disse veldig bra. De var lette, føltes i hvert fall lettere enn Kayanoene.

  Men ... jeg tror de har enda høyere Heel-to-toe drop. Noe som har gjort at jeg har spikket av en del millimeter av hælen. Da ble de jo enda lettere :-). Men tipper at det ikke er din hensikt.

  SvarSlett
 5. Jeg har også brukt Asics tidligere, men etter jeg prøvde Mizuno ble jeg helfrelst. Mizuno Wawe Inspirer er den desidert beste skoen jeg har prøvd, sitter veldig godt på foten, er lett og med god demping. Anbefales :-)

  SvarSlett
 6. Jeg har også (mer eller mindre) konvertert fra Asics Kayano til Mizuno Wave Inspire, og synes sistnevnte er nye lettere og gir en mye bedre løpsfølelse!

  Jeg kunne også tenkt meg en lettere konkurransesko, men har vært litt redd for å prøve ettersom jeg trenger en del stabilitet. Så når jeg ser du også vurderer Mizuno Wave Elixir lurer jeg på om den også faktisk kan være et ok alternativ til de andre to modellene?

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har løpt på DS Trainer og har fått anbefalt Wave Elixir som et bra alternativ. Hører også mye godt fra løpekolleger om denne modellen. Lykke til med skovalg, du også.-)

   Slett