mandag 26. november 2012

Ufrivillig pause

Sist uke: travelt, travelt, travelt.. Jeg er den siste til å skylde på at tida ikke strekker til, men i sist uke kom jeg til kort. Det ble ufrivillig pause både fra blogging og løping.


Kan ikke huske sist 17 km ble bokført - to økter, ei på 7 km og ei på 10, var alt jeg rakk. Av og til må man bare innse at en haug med overtidstimer, sosiale avtaler, følge på aktiviteter, stelle i stand til fest, jobbehelg og fotballkamp sent lørdag kveld gjorde at jeg satt tilbake med tidenes dårligste treningsuke siden jeg begynte oppkjøringen mot NY maraton for over halvannet år siden....
Kjekt å stelle i stand til fest - at jeg nylig ble 41 år måtte feires....


Et knippe maratondamer samlet (med ett unntak)


Full fres hele helga, med jobb, og selvsagt et besøk i Sandnes idrettspark - og Sandnes Ulf er fremdeles et tippeligalag, det er både mor og sønn meget glade for.


Men - etter travle dager, kommer forhåpentligvis mindre travle dager. I dag hadde jeg turnusfri, og da stod 10 km på planen. Litt kjipt at Garmin lå til lading et helt annet sted enn hjemme (for jeg glemte laderen i Berlin, nemlig), og at iShuffle med all musikk, ligger et sted på Undheim (for den glemte jeg da jeg løp ultra der for to uker siden...). Til og med Endomondo-appen sviktet meg da jeg la avgårde i formiddag. Løp til ca 100 meter lengre enn 5 km-merket jeg har på mi faste rute før jeg snudde. Tror jeg landet på 51 minutter eller deromkring, sånn cirkamålt. Ble asfaltstien forbi Bråsteinvatnet, som lå blikkstille. Elsker vindfrie dager på Vestlandet - gull verdt. Fikk testet ny Nike-jakke, som holdt godt på varmen, med bare ei superundertrøye under.

   
Få dager gjenstår før det er start for ny oppkjøring, denne gang til London, hvor maraton går av stabelen søndag 21. april. En ny maratonmedalje er aldri å forakte.

 

 

1 kommentar:

  1. Jeg er helt sikker på at det gjør INGEN TING at du har hatt en litt roligere treningsuke, Trude. Du som ellers alltid trener så bra og målbevisst, har sikkert bare godt av en aldri så liten "trene litt mindre en uke"-periode :)

    SvarSlett