fredag 16. november 2012

Vel overstått

Jeg må innrømme at det var med litt skrekkblandet fryd jeg kjørte mot G-sport Nærbø i kveld. Ansvar for foredrag med tema trening og tidsklemma, løping, motivasjon etc. Ville folk synes det er kjedelig å høre på ei som babler i vei om kilometre, hvordan man skal lure inn trening i en travel hverdag og noen løpshistorier...


Med et manus i hånda klatret jeg oppå «scenen», en benk foran butikkens joggesko-vegg, ikke den verste plasseringen.

Tror jeg stod der oppe og pratet i en halvtime, litt sånn av den uformelt formelle sorten. Lenge siden jeg har vært lærer, kjenner jeg, men folk hørte iallfall etter...
Ros til Oddveig og søster Ann Kristin som hadde organisert en flott kundekveld, og disket opp med god fingermat og leskende, sunn drikke.


Og tusen takk for fine blomster - kjekt å ha til helgen. Så noen blogglesere også hadde tatt turen, alltid kjekt å hilse på.Fotografen:
4 kommentarer:

 1. Kjempegøy da - og tøft å ta utfordringen. Mye lettere å blogge enn å stå og prate foran en forsamling! (c:

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det var veldig gøy. Lydhøre folk:-) og ja, det er lettere å bare skrable ned ting.. En helt annen å skulle finne en rød tråd når du skal snakke i en halvtime..

   Slett
 2. Tusen takk for et kjempemotiverende foredrag! Kom akkurat tidsnok for min del ihvertfall :)
  Jeg syns du hadde et veldig bra foredrag, og mye (bare) interessante ting du pratet om. For min del anyway.

  Var det flere som blogger der? Hvem? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Blogglesere:-) Takk for det, Guro. Kjente jeg var litt nervøs der ei stund.. Men prøvde å flette inn noen historier, egenerfarte, for å ufarliggjøre løpinga.

   Slett