lørdag 1. juni 2013

Pers med ett sekund

Da ble det pers med ett sekund i dagens «Varhaugmilå» 46.30 lyder den nye tida, mot 46.31 for tre måneder siden. I særdeles mye motvind er jeg nokså fornøyd, for når jeg står på startstreken tror jeg alltid at jeg ikke er i form, eller at det kommer til å bli ei svakere tid enn jeg egentlig liker..

Vel, åpnet ganske friskt, og lå under 4.30 på kilometeren de to første, gikk så litt opp i tid, og da jeg var kommet halvveis, viste klokka 23.05. Løp altså 25 sekunder svakere på andrerunden enn første.

Løypå som går i og rundt Varhaug sentrum er relativt lett, få motbakker, og en del slakt nedover. At det står mye folk rundt i løypa er også veldig motiverende. Men i dag var det altså mye vind og det kjentes godt, særlig på runde nummer to.

Jeg havnet til slutt i en spurtduell med Oddveig (se bildet), men måtte gi tapt de siste 50 metrene.. Sur i nøyaktig 10 sekunder, før smilet var på plass igjen. Vi veksler på å slå hverandre i løp og det er ikke mange sekundene som skiller oss hver gang. Herlig med konkurranse.Slutter ikke å la meg imponere over antall deltakere som strømmer til slike løp som dette. Arrangøren fristet med to distanser, 5 og 10 km. Ekstra kjekt å se at det er så mange yngre som synes det er kjekt å delta i konkurranse.


 

18 kommentarer:

 1. Ett sekund er et hav av tid. Grattis!

  SvarSlett
 2. Gratulera!! Pers er pers... Fin artikkel i Jærbladet i dag med fokus på de mange forskjellige som har glede av å delta på Varha1ugmilå i "heimbygda" mi!!!
  Agne

  SvarSlett
  Svar
  1. Veldig kjekt arrangement, og jeg synes det viktigste i artikkelen etterpå, å ha fokus på bredden. Resultat og flest mulig bilder på nett like etter og spare det andre til papir. Grattis til jenta deres med flott tredjeplasss på 5 km:-)

   Slett
 3. Grattis med pb:-) BRA!

  Eline

  SvarSlett
  Svar
  1. Skal du løpe BDO-mila 17.06? Jeg tenkte kanskje å prøve meg på den:-)

   Eline

   Slett
  2. Hva er BDO-mila...? Er det den rundt Edlandsvatnet på Ålgård? Isåfall skal jeg løpe den:-)

   Slett
  3. Ja, det er den! Jeg lurer oxo på det - men noe usikker enda. Er det greit å løpe der? Vet du noe om løypen?
   Jeg skal løpe Birkebeinerløpet i morgen. Det blir kjekt - og litt skummelt med terrenget��

   Slett
  4. Er det ultrabirken? Masse lykke til. Er usikker på terrenget, har ikke løpt der før. Litt dumt at jeg deltar i et løp lørdagen, altså to dager før den mila, men får bare gjennomføre på ei helt akseptabel tid, ikke stresse med pers.

   Slett
 4. Grattis! Du inspirerer :-)

  SvarSlett
 5. så bra du er så raskt!! 1 sec er 1 sec raskere alltid bedre enn langsommere

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg synes jo det gikk ganske fort. Tenker at jeg kunnek klart 30-40 sekunder bedre med vindstille forhold. Fin og ganske flat løype:-)

   Slett