lørdag 29. juni 2013

Sko, sko og sko...

Splitter nye Kayano er kommet i hus, og jeg gleder meg til å ta de i bruk. Da jeg prøvde dem, satt de veldig godt på foten. Nesten som om modellen blir lettere og lettere for hver gang. De ser i tillegg svært freshe ut, men foreløpig får de hvile fram til etter ferien, som i år går tre uker til Hellas. Får heller ta med meg noen litt halvveis utslitte løpesko jeg snart skal kassere, som tåler å bli skitne av sand.


Har testet en del sko den siste tiden, og kommer ikke fra at mengdetrenings-modellene er fin-fine til de lengre løpeturene, selv om også Asics DS-trainer er en favoritt (og som jeg tror skal bli min neste maraton-sko).


De lilla og orange er DS Trainer og de blå er en av Mizunos mengdetreninggsko, som tilhører Oddveigs bein.

I dag var jeg ute på 16 km løpetur på asfalt og brukte Adidas Boost-skoene. Liker ikke så godt fargen, synes de er litt kjedelig, men egenskapene er gode. De er lette, samtidig har de mye støtdemping.
Løp forresten de 16 km småkjapt i dag. De første 10 hadde jeg bestemt skulle tas i et forholdsvis roilg tempo, da ble km-tiden 5.27 i snitt, mens de siste 6 gikk unna med 5.10 i snitt. Kjekt med ei progressiv økt og kjekt å kjenne at det er god flyt i beina. Sikkert ikke dumt med to dager helt løpefri. Det hører til sjeldenhetene, men denne uka ble slik. Endte likevel opp med å nå målet, og ukestotalen på 51 km er jeg greit fornøyd med.
Mi treningsuke:

Mandag: 15  km 
Tirsdag: 10 km
Onsdag: 10 km
Torsdag: Fri
Fredag: Fri
Lørdag: 16 km 
Søndag: Fri

5 kommentarer:

 1. Så fine sko����
  Bra løping på deg idag da! Jeg løp en rolig tur idag, 2x Stokkavannet og en liten ekstra sløyfe, totalt 18.9km i 5:58 tempo!
  GOD FERIE!
  Hilsen Eline

  SvarSlett
  Svar
  1. Du er veldig flink til å løpe i sakte tempo. Jeg er gjerne med på en tur etter sommerferien, hvis du har lyst til det. 15-20 km i 5.45-6.00-tempo:-)

   God sommer til deg også:-)

   Slett
  2. Hei! Det hadde vært kjempe hyggelig å løpe sammen en dag etter sommerferien:-) Det vil jeg svært gjerne være med på. Men som du vet så ser jeg litt lite..haha, så da må du være litt ledsager også:-)

   Slett
 2. Moro med nye løpesko! Dei nye Kayano'ane var jo veldig stilige!
  Eg synst jo at Asics har forbedra mengdetreningsmodellane sine noko voldsamt dei siste åra, dei har blitte både stiligare og mykje lettare (eg brukar Nimbus, den kjendest komfortabel men tung tidlegare, og nå har den blitt så lett).

  Ja eg har også eit par svarte løpesko til terrenget, dei er nok ikkje så fine, men utruleg gode å løpe i.
  Og til slutt er det jo komforten som er viktigast...

  SvarSlett