søndag 16. juni 2013

Nytt løp

Har ikke hvilt lenge, før det er dags for nytt løp, denne gang 10 km. Allerde mandag kveld står jeg på startsteken i BDO-mila, som går rundt Edlandsvatnet på Ålgård og en liten omvei før mål ved Ålgård skole. Det kommer litt kjapt, men arrangementet er en del av Løpskarusellen på Jæren, der det handler om å samle kilometre gjennom 16 ulike løp fra mars til desember. I fjor rakk jeg vel rundt 130 km. Man får premie om man løper lengst, og er med i trekningen om fine premier dersom man runder 100 km. Det skal jeg iallfall klare. Hittil har jeg samlet 57,7 km på fire løp.Får ta mandagens løp som ei fin, litt kjapp treningsøkt, uansett bør det bli under 49 minutter... Fikk en liten boost etter lørdagens "Frøylandsvatnet rundt", så den følelsen skal jeg la vare et par dager til.

Etter en morgen i tenkeboksen, blir det løpefri på meg i dag. Hadde uansett "bare" planer om en 7 km rolig restitusjonstur, men velger å stå over. I stedet blir det jobbing i Haugesund fra i ettermiddag.


2 kommentarer:

  1. Hei Trude!! Gu så flinke du e!! Eg trenge ny løpsmusikk!! Kan ikkje du gi meg nge pow musikktips, som får fart på leggane?! Nina sch

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg hører på absolutt "alt" for tida. Fra Morten Abel til Justin Bieber.. haha. Skal gå gjennom spillelista mi og gi deg tilbakemelding:-)))

      Slett