mandag 22. oktober 2012

Fartsøkt

Høst - kjip årstid, men ikke alltid. Og spesielt ikke i dag. Frihet til å løpe på dagtid hører til sjeldenhetene. Det gjør også dagens forhold. Er det lov å si man blir «høstyr»....




12 km på godt under timen, fornøyd med å ha fått litt fart i beina igjen, 4.53 i snitt per km - da kjenner iallfall jeg at jeg er i godt driv.



Løper kun på Asics Kayano fremdeles, selv om jeg vurderer DS Trainer til Undheim 6 timers ultraløp om tre uker.  Er litt redd for at jeg skal få vondt i leggene ved plutselig skobytte. Men - har lyst til å prøve en litt lettere sko på lengre løp, og kan jo bare ha Kayano-ene liggende langs sidelinja og bytte hvis jeg kjenner det blir nødvendig...

Uansett - disse skoene blir ikke løpssko med det første, men fargekombinasjonen var for fristende, slik at de fikk bli med hjem fra NIKE town i Berlin... Det samme gjorde jakken, som er en vinterutgave av Nikes Vapor-modell. Gleder meg til å bruke den på litt kaldere løpsdager.






2 kommentarer:

  1. Hvilke sko er det? Lunarglide? Jeg kjøpte et par (knallrosa) i går og gleder meg til å teste dem :) Ingen ting som å føle seg fresh i nytt og fint treningsutstyr!

    SvarSlett
  2. Det er Lunarglide 4, ja. Kjøpte dem i Berlin. Herlig med nytt treningstøy i litt spreke farger:-)

    SvarSlett