mandag 15. oktober 2012

Høsten er her

Kjente det var et skarpere drag i lufta da jeg skulle ta fatt på formiddagens løpetur, så da måtte jeg fram med buff og litt tykkere treningsjakke enn normalt bare en tynn genser. Har nesten glemt ut hvordan det er å fryse i starten på ei treningsøkt.Turen gikk fram og tilbake på grusveien i Sandtangen på Bryne, langs Frøylandsvatnet.
Liker det ikke, men dette var en av de treningsturene jeg har uten mål og mening. Veien ble litt til mens jeg løp, både hva hastighet og lengde angikk. Blir litt stressa når jeg ikke har Garmin tilgjengelig... Det vil si, det har jeg, men den var utladet, og siden laderen fremdeles ligger på et hotell i Berlin, måtte jeg ty til Endomondo, som jeg klusser litt med... Skulle stoppe for å ta et par bilder etter 1,4 km, og så nuller jeg ut hele greia - det gjør jeg alltid... Men jeg klarer bare ikke å løpe hvis jeg ikke kan dokumentere økta:-)

Veldig godt å ha fri etter vakthelg på jobb, iallfall i dag, da det for en gangs skyld var opphold. Liker godt å løpe i disse omgivelsene.

2 kommentarer:

  1. Høst?! På Konnerud er det vinter. På søndag skulle jeg på langtur. Det var sludd og snø og bare 2 grader. Kom hjem søke våt og kald etter 16,5 km. Det var ikke bra for helsen. Du løper så fort på de rolige turene! Whow

    SvarSlett
  2. Jeg er et vår- og sommermenneske. Litt høst er greit, så lenge det er sol...:-) Ja, tempoet var greit, men hadde ikke Garmin på armen, så jeg klarte ikke å ha kontroll på farten hele tiden.

    SvarSlett