fredag 26. oktober 2012

Uten YT...

...duger iallfall ikke denne dama på løpetur en fredag ettermiddag nesten rett etter jobb.


Har vært noe treigt å komme i gang med uketotaler over 50 km etter Berlin maraton, men denne uka skal det gå uten problemer. Har fått bokført fire kjekke løpeturer hittil og har en igjen før det er ny treningsuke. Ultramaraton nærmer seg med stormskritt og er kun drøyt to uker unna. Satser på et par 25 km-turer før den tid, men noe mer enn det blir det ikke tid til. Får ta det litt som det kommer...

Tirsdag har vært treningsfri dag så langt, i går ble det tur rundt to vatn i Stavanger med løpevenninne Janne i pratetempo (vi avtaler alltid lengde og tempo på forhånd..)
I dag hadde jeg også selskap på treningsturen, sammen med Oddveig (klikk på navnet for å komme til bloggen hennes). G-sport-dama på Jæren, og kan alt som er verdt å vite om joggesko, bekledning til ulike værforhold (neida, hun løp ikke i denne dunjakken...)


Løp innover Sandtangen på Bryne, grusunderlag hele tida - ble ikke så veldig lang tur i dag, men det var helt greit.

Fellesnevner for i går og i dag var surt vær, men så fort man kommer seg ut og har løpt et par kilometer, er det ikke så ille. I dag var det faktisk helt vindstille, og nydelige forhold langs Frøylandsvatnet.Jeg har for alvor begynt å kjøre inn mine Asics DS Trainer, for jeg lurer på om jeg skal prøve meg med disse skoene på ultraløpet. De er ikke mye lettere enn Kayano, og denne uka har jeg kun sverget til DS Trainer og har en god følelse.


Ha ei fortreffelig løpshelg - for min del blir det ei (snau) mil lørdag, etterfulgt av fotballkamp, heia Sandnes Ulf. Kjekt med fotball i flomlys lørdag kveld. Måtte den bli lyseblå.6 kommentarer:

 1. Ha, jeg bare koser meg med at vinter'n har kommet til vestlandet før østlandet!
  Før trening tyr jeg til banan eller en liten skive, men etter trening har jeg ofte drukket YT-restitusjonsdrikke. Sikkert helt unødvendig på mitt nivå,m mne det smaker godt!

  SvarSlett
 2. Men så er det veldig dyrt!
  Over 20 kroner for en sånn liten kartong er vannvittig.
  Maxpris burde vært 12-15 kroner.

  SvarSlett
 3. God YT reklame. Selv liker jeg ikke verken sjokomelk eller jordbærmelk. egentlig liker ikke melk i det hele tatt. Pleier å spise Skyr etter langturene! Skal nok lage reklame for den. Skyr er også altfor dyrt!!!

  SvarSlett
 4. "Uten YT.... ville lommeboka vært tykkere"
  Å kjøpe YT er som å la seg frivillig bli ranet.

  SvarSlett
 5. Jeg glemmer alltid å kjøpe YT, men er grei å ha med vil jeg tro både før/under og etter trening og har tenkt mange ganger at jeg skulle prøve det, men så blir det alltid bare med sjokolademelken siden jeg har det hjemme. Kanskje litt dyrt ja, men så må det jo være lov å unne seg noe man liker og føler gjør nytten etter trening også.

  SvarSlett
 6. Jeg tenker ikke så mye over prisen. Joda, det er dyrt, men jeg bruker ikke penger på mange andre (usunne ting) og for meg funker YT greit før, under og etter trening. Drikker ikke YT foran hver økt, men når jeg føler jeg trenger litt ekstra energi, og spesielt før økter som jeg vet blir lengre enn 15 km. Ikke så ofte jeg drikker YT i etterkant, da går det helst i banan.

  SvarSlett