onsdag 24. oktober 2012

Morgenløp i Frognerparken

Er igjen i hovedstaden på jobb, og joggeskoa er selvsagt med. Planen var opprinnelig Sognsvann rundt medsols i dag, men på grunn av jobbavtaler måtte jeg replanlegge løpinga litt. Dermed ble det løping i Frognerparken i morges, sånn i 9-tiden. Selv om jeg er tidlig opp, klarte jeg nemlig ikke å komme meg avgårde før den tid, for hotellfrokost måtte prioriteres. Spesielt nødvendig med kaffe og smoothie - en god start på dagen.Tok t-banen fra sentrum til Majorstua og la på sprang derfra og inn i Frognerparken, rundt og rundt, før jeg traff noen hyggelige nordlendinger på tur med barnevogn og de geleidet meg nedover langs elva til Skøyen, der jeg fortsatte litt ut mot Bygdøy, før jeg snudde og løp tilbake til sentrum og hotellet via Bygdøy Allé.


Endte opp ved Akershus festning, et par hundre meter fra hotellet, Grims Grenka, i Kongens gate (for øvrig å anbeale, glimrende service, designrom og nydelig frokost).En rolig og fin 10 kilometers runde i hovedstaden. Løp på 5.20 i snitt per km, og brukte rett over 53 minutter på økta.

Deretter bare det nærmest rett på jobb, og i den forbindelse gikk turen hit.


2 kommentarer:

  1. Deilig med slik jobb. Du løp deler av Oslo maraton deler av Sentrums løpet. 5:20 tempo er ikke akkuratt rolig tur for meg. Du er nå kjempe rask

    SvarSlett
  2. Ja, kanskje rask på inntil 21 km, men så stopper det.. hehe. Du tar meg på helmaraton, Ania:-)

    SvarSlett