fredag 5. oktober 2012

Tilbake til hverdagen

I går var det slutt med å hvile på laurbærene etter søndagens strabaser. Var litt spent på hvordan beina ville holde og om de i det hele tatt ville være med på tur rundt to vatn i Stavanger. 13,5 km stod på menyen torsdag ettermiddag - forøvrig i fint høstvær, noe som har hørt til sjeldenhetene de siste ukene.Løpsavtalene med Janne bør man ha gode grunner for å avlyse, så det var bare å sette seg i bilene og kjøre kvarteret fra Sandnes til Stavanger og vårt faste møtested.

Hadde blitt enige om å gjennomføre på rett rundt 6.00 per km i snitt, for å skåne meg litt, og vi la oss på den tiden fra start. Det gikk veldig fint første halvdel av løypa, men så begynte både lår og legger å kjennes litt stive ut, og i nedoverbakker må jeg har vært et morsomt syn....:-) To fornøyde damer - takk for turen, Janne:-)

Men  - kom oss rundt Mosvatnet og Stokkavatnet på 5.54 i snitt og fikk bokført 13,5 km, det er jeg fornøyd med. I morgen venter Planetstien rundt sammen med Vibeke  - skal løpe ca en mil, en fin lengde.

2 kommentarer:

  1. Jeg ble også invitert med i morgen, hvis det er iorden for dere andre... :)

    SvarSlett
  2. Topp trude! Jeg var stv i 10 dager etter maraton. Når det endelig føltes bra, fikk jeg noe strekk i leggen og måtte halte hjem etter 2 km. Nå 2 dager ufrivilig hvile.

    SvarSlett