søndag 1. juli 2012

Nostalgisk møte

Hver gang jeg nærmer meg Norges idrettshøgskole, blir jeg fylt av gode minner, så hvorfor ikke benytte en stille lørdag formiddag i Oslo til ei løpeøkt på gamle trakter, rundt Sognsvann Hvor mange ganger har jeg ikke løpt rundt det vannet. Selv om jeg har vært flere ganger på NIH siden studietida, har jeg ikke prioritert joggeturer, vi snakker altså 18 år siden sist...

Akkurat like vakkert som jeg husker det...

Lørdag hadde jeg med ei venninne, ei kollega fra SATS, som bor i Oslo og som også er halvveis bitt av løpebasillen (det stemmer vel, Vibeke) og utgangspunktet var to runder. Først en rolig, og deretter tre fartsfylte kilometre.

Etter første runde...


Jeg hadde ikke løpt på den «nye» stien før, den jeg har forholdt meg til, var den som går øverst, og som jeg bestemt mener er mellom fire og fem km lang. Tre kilometer er ikke så langt, og når det heller ikke er bakker, er det en fryd å løpe. Første runde gikk motsols, uten fokus på tid, mens jeg, etter en liten pause, tok fatt på runde to, medsols denne gang. Bestemte meg da for ikke å gå over 5.00 i snitt per km, og det holdt veldig greit. Kontrollerte inn den siste runden på 13.27, godt under målsettingen. 

Har kontroll på Garmin


Det jeg liker best med Oslo er at det ikke blåser, iallfall ikke på den måten jeg er vant til. Selv om det er regn i lufta, er det varmt og behagelig å løpe i shorts - lørdag var intet unntak. 

Dagens løpesko: Asics gel Noosa

Takk til Sognsvann, som levde opp til minnene, og takk til løpeselskap Vibeke for en trivelig runde.


 
...og etter god innsats vanket god kaffe på Åpent bakeri i Ullevål Hageby...6 kommentarer:

 1. Veldig bra!
  @ytterski

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det - hadde mer på lager...:-) Sognsvann er bra, altså, skal heretter alltid opp dit når jeg er på Oslo-tur:-)

   Slett
  2. Kan også anbefale Østmarka på blåsti hvis du løper nord-syd (øst-vest kan bli i overkant kupért): bølgende stier, mye på mykt barnålunderlag.
   @ytterski

   Slett
 2. Du er så flink og fin! :D Og RASK! Inspirerende :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så kjekt du synes det. Finner mye inspirasjon i dine bilder også:-)

   Slett
 3. hvor har du kjøpt de skoene dine?:-) utrolig fine!!

  SvarSlett