søndag 8. juli 2012

Rolig feriestart

Inneværende uke går inn i historien som en av de mest svake når det gjelder antall kilometre. Ferieforberedelser, reise, installeringa i leiligheten i Spania, med påfølgende strandaktiviteteter og seine kvelder, har gjort sitt til at det har blitt minst 10 km mindre enn planlagt.Ukens fakta:

Mandag: Løp hjemme 10,5 km
Tirsdag: Fri
Onsdag: Fri
Torsdag: 8,1 km på ferie
Fredag: 8,1 km på ferie
Lørdag 8,1 km på ferie
Søndag: FriMen - jeg er ingen morgenfugl, og er derfor litt småstolt over å ha klart å stå opp før kl 07.45 de tre dagene jeg har vært ute og løpt. Torsdag fikk jeg selskap av min venninnes snart 18 år gamle datter, som også er hektet på løping. Med hver vår iShuffle festet til shortsen har hun vært med på to av turene. Ingen prating, bare jevn flyt på løpinga - og jeg synes snart 18-åringen, som begynte å løpe strukturert i mars i år, holder bra følge.Vi legger oss på 5.30-5.45 per km, og det har fungert helt greit. Drikkebeltet er selvsagt med, det er strengt nødvendig. Fredag var det godt over 25 grader da vi la av gårde.

Kjenner at en litt roligere løperytme de kommende ukene, dvs rundt 40 km i uka, skal bygge masse motivasjon for de to siste månedene som gjenstår før det braker løs i Berlin.

 Morgentrøtt tryne, her ved 5 km..

To konkurranser står på programmet før den tid, 19. august er det 10 km, mens det to uker senere enten blir halvmaraton i Sokndal eller Stavanger. Førstnevnte er et lite sted, rask løype og sikkert ikke flere enn 150 deltakere, mens Stavanger nok får langt over 1000 deltakere. Også den løypa er fin, jeg løp der i fjor. Får se hva det blir til når det nærmer seg.

Hasta la vista:-)


 1 kommentar: