onsdag 18. juli 2012

Mellom palmene

...er det godt å løpe, og morgenjogg har blitt kveldsjogg. Jeg trives bedre når jeg får ta på joggisene når klokka har passert 20 om kvelden. Da har jeg ligget på stranda til «lading» en hel dag og er supermotivert for de 8 kilometrene. Blir aldri lei den runden, er alltid noe nytt å se blant horden av folk som vandrer på promenadene langs sjøen.Også i går hentet jeg min snart 18 år gamle følgesvenn her nede, hun foretrekker å ta dagens økt sammen med meg, framfor å løpe alene i gatene der hun ferierer (ti minutter med bil unna):-)


Så lenge vi to har en plan om å løpe halvmaraton sammen om drøyt seks uker, lar jeg løpefølget styre tempoet. Det fungerer kjempebra, og jeg gleder meg til vi skal ut på 21 kilometer sammen.

Farten er veldig grei, tross de 26-27 varmegradene (i går var vi litt tidlig ute, kl 19.30, og da var det nok noen grader varmere...) og vi klokket 8,1 kilometer inn på litt over 44 minutter.

2 kommentarer:

 1. Kjekt å følge deg......ser løpeveninna di he like fin shorts som meg :-). Syns du e flink eg, lett å ramle bakpå når det er ferie

  SvarSlett
  Svar
  1. He-he, det er min shorts, kjøpt på nike store i london.. Hun måtte låne, for hun fant ut at tights var altfor varmt...

   God sommer:-)

   Slett