fredag 27. juli 2012

Økt nummer 17

Så var siste økta i Spania unnagjort. Sen start, kom meg ikke avgårde før nærmere kl 09.15. Har blitt nøye med å innta en okei frokost før jeg løper om morgenen, da jeg har svært dårlige erfaringer med bare å stå opp, kle seg og så rett på jogginga. Derfor blir det et par knekkebrød og en flaske vann, og kanskje en frukt først.

Planene om å ta en dobbel runde siste gang jeg løper i Spania for i år, ble ikke gjennomført. Det ble de åtte faste kilometrene, der den første gikk noe treigt (5.43). Klarte å få opp farten litt etterhvert, og avsluttet raskere enn noen gang tidligere, med en gjennomsnittsfart på 4.35 på den aller siste kilometeren.

Nydelige kulisser, til tross - jeg kan med hånda på hjertet si at jeg gleder meg til lørdag ettermiddag, da det blir gjensyn med kjente og kjære asfalt- og grusstier.
Dagens tall:


7 kommentarer:

 1. Hei! For en kjekk blogg du har:)
  Ser du skal løpe Berlin mararhon nå i sept,det skal jeg også.
  Bor selv i Sandnes-området,og trenger noen løypetips (helst asfalt) på 1.8-2.5 mil isj,har du noen tips på lur?
  Litt lei frøylandsvannet og stokka/hålandsvannet..

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det - skal du reise i gruppa til Sven Serigstad (Rogaland marathon tour)?

   Jeg bor ved Høyland kirke og løper på sykkelstien derfra og opp til ålgård og tilbake. Enten løper jeg til Magneten og snur, da blir det akkurat 21 km, eller jeg tar runden rundt og kommer ut ved E39 litt lengre oppe og returnerer, da blir det 22,5. Jeg løper mye på asfalt og løper også mye rundt Frøylandsvatnet og Stokka/Hålandsvatnet. Knallkjekt at du også skal til Berlin - er det ditt første maraton, eller?

   Slett
 2. Ja,rogaland marathon tour it is:) Åh,takk,må prøva den ein dag. Ganske flatt,e d kje det?
  Marathon for fyste gang ja,blir spennande!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg skal også reise med Sven, mitt tredje på 10 måneder.... Knallkjekt, har du løpt lenge, eller?

   Slett
 3. Imponerane!:) Har løpt litt de siste årene,men ikke spesielt langt,har heller ikke deltatt i mange konkurranser. Føler ikke formen er kanon,men regner med det går seg til,har jo enda litt god tid. Du skal i mål på under 4 timer?
  Hvordan har de andre løpene gått? Du har løpt London og?

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg var sjuk rett før London, og var ikke i form i det hele tatt da, og burde nok ikke løpt. Kom i mål på 4.20 og i New York et halvt år tidligere (som var mitt første) løp jeg på 4.17.
   Håper og tror at 3.59 er innen rekkevidde:-))) Lykke til med treninga framover, da:;.)

   Slett
  2. Takk og i like måte! Så snakkes vi nok i Berlin:)

   Slett