onsdag 30. mai 2012

Skovask

Jeg var litt uheldig på første treningstur med mine Asics Kayano, som jeg fikk en stor blodflekk på. Sidne jeg har hatt god erfaring med å vaske joggisene på 40 grader i maskinen når de er litt sølete, tok jeg sjansen igjen.


Ett døgn senere var det røde borte vekk. Okei, dette er ikke den blodtilsølte skoen, men den venstre ble altså like ren.


Og når man ikke har lomme i shortsen på varme joggedager, må man feste bilnøkkelen i skolissene.

10 kommentarer:

 1. Rene og pene.
  Jeg for min del tørr ikke vaske løpesko som er i aktiv bruk i maskinen. Er redd det skal gå ut over (inner)sålen. Så jeg lar gørra tørke og børster den av.Men det er jo straks verre med en blodflekk.
  Mon tro hva andre gjør?

  SvarSlett
  Svar
  1. Uups, det har jeg faktisk ikke tenkt på... Har vasket Asics Gel Noosa-skoene mine også på 40 grader pga blodflekk, og det gikk også overraskende bra... Ja, hva gjør andre??

   Slett
 2. jeg pleier bare å skylle dem i kaldt/lunket vann og få dem så rene jeg kan, men siden det ble tatt opp her så måtte jeg jo google litt og fant denne : http://www.oslosportslager.no/magasinet/vedlikehold-av-lopesko-670.aspx som jo gir noen gode tips.

  Bra ide med nøkkelen i skolissene så tror jeg må gå for det neste gang jeg ikke har lomme å ha den i :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra med tips, det liker jeg:-) Ja, må feste nøkkelen titt og ofte, jeg... og hittil har den ikke ramlet av...

   Slett
 3. Hi-hi, jeg har jo ikke fulgt noen av rådene her. Men det skal sies at jeg vasker dem sammen med masse håndklær for å få mindre "støt"... Har ikke merket noe til at sålen eller noe annet har forandret seg, men det er ikke noe jeg gjør mer enn toppen to ganger per par....

  SvarSlett
 4. Flaks at nøkkelen ikke har falt av noen gang! Tenk, hvis du har løpt en tur i skog og mark, kommer frem til bilen, og oppdager at nøkkelen mangler(!)... Huff, får ikke håpe det skjer :)

  Har foressten meldt meg på Varhaug-milå nå! :)

  Hilsen Guro, Nærbø

  SvarSlett
  Svar
  1. Den har heldigvis ikke ramla av.. Sjekker at den er der m jevne mellomrom..;-) kjekt du har meldt deg på, da ses vi nok der:-)

   Slett
  2. Den har heldigvis ikke ramla av.. Sjekker at den er der m jevne mellomrom..;-) kjekt du har meldt deg på, da ses vi nok der:-)

   Slett
 5. har ikke heller fulgt noen av de rådene, men synes skoene holder bra likevel, men kanskje bare jeg ikke merker det fordi de slites gradvis...

  Lykke til på varhaugsmila foresten! Jeg skal i bryllup så får den ikke med meg, men satser på frøylandsvatnet rundt om 2 uker!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg er ikke i form til å sette rekord på mila, men satser under 50:-) tar Frøylandsvatnet også om to uker:-) kos deg i bryllup!

   Slett