søndag 27. mai 2012

God treningsuke

Jeg har slitt med å komme over 60 km i uka, men denne solrike uka har det løsnet og antall tilbakelagte kilometre ble den nette sum av 68,3. Ikke imponerende sammenlignet med hva flere andre løper hver uke, men jeg er godt fornøyd med å være inne i flyten igjen. To greie, «korte langturer» (egen definisjon) på 17,2 og 16,7 km har det blitt, krydret med fire tilleggsturer fra 6,4 km til 10,1 km lange.

Tror jeg blir i ekstra godt løpehumør av sommersol og varme, iallfall har det gått greit å løpe i over 20 grader.
Ja, det blir flere bilder fra favorittstranda - Bore på Jæren. Var der igjen i dag, og jeg må nesten klype meg selv i armen for å tro at vi opplever slikt i slutten av mai. Bading i et iskaldt jærhav, beach-volley og avslapping - en fin kombinasjon på 1. pinsedag, som ble avrundet med en halvrask 6,4 km tur i kveldinga.


8 kommentarer:

 1. Herlig med slike uker :-)
  Å leve livet, utrolig hvor mye energi denne sola gir. Gratulerer med 60++ Det er moro når alt stemmer og man får tid til "alt". Og får noen strender dere har :-)
  Her har det vært restutisjonsuke og fornuften har seiret over lysten? Litt få kilometer på meg....
  Fortsatt god pinsehelg
  Jan Arild

  SvarSlett
  Svar
  1. Restitusjon er ikke dumt innimellom:-) Jeg har hatt en behagelig jobbuke, derfor all denne tiden til overs...

   Slett
 2. Flotters!! Den dagen jeg løper over 40km i uka skal jeg være fornøyd hehe

  SvarSlett
  Svar
  1. Men du er jo så flink til å sykle... Eller i det minste drive variert aktivitet. Jeg synder mot styrketreninga...Uff.

   Slett
 3. Gratulerer med ukerekord! Og så mange turer. Jeg også liker å løpe når man bare trenger singlet og shorts, men jeg velger da kvelder. Fikk første svømmetur i storedammen påkonnerud i går. Når det gjelder løping må jeg holde igjen denne uka og må passe på halsen JEG SKAL BLI FRISK til lørdag

  SvarSlett
  Svar
  1. Klart du må hvile deg i form til lørdag. Tenk, bare fem dager igjen... Lykke, lykke til:-) Jeg heier på deg!

   Slett
 4. Jeg synes nå over 60 km i uka er veldig bra jeg da! Man får se det ut ifra sin egen situasjon og begrensninger, ikke hva" alle de andre" gjør.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er helt sant, Anna, men jeg har tida til det:-) Har bare vært litt vanskelig å overstige 12-13 km på trening, så nå slo jeg til med to nokså greie turer på ei uke:-) Må få inn en fast langtur i uka, er altfor vinglete i forhold til det, jeg. Målet er å ligge i gjennomsnitt på 60 hver uke.

   Slett