mandag 21. mai 2012

Jogging i sola på Sunnmøre

Sunnmøre har fått en ny tilhenger - meg. Morgenens joggetur med utgangspunkt fra et solfylt og helt vindstille Ulsteinvik sentrum klokka 7.29 angrer jeg ikke på. Kunne neppe fått bedre kulisser, med speilblankt hav og snøkledte, alpeformede topper som møtte knallblå himmel.
Klarte akkurat å komme meg av gårde tidsnok til å rekke 10 km-løypa, og løp i retning Flø (for de som eventuelt måtte være lokalkjente). Litt flere bakker enn jeg er vant med fra paddeflate Jæren (men det er fordi jeg velger vekk de bakkene som finnes her..), men grei asfaltløype. Løp delvis på sykkelsti og delvis i veikanten, men det er jo stor forskjell på å møte biler hvert femte minutt enn hvert femte sekund.
Tok ikke bilder de første fem kilometrene, selv om jeg hadde lyst til å stoppe helt tiden for å knipse noen motiv. Jeg er hekta på Sunnmøre, og sånn er det. 
Er ingen morgenfugl og derfor gikk det heller ikke så kjapt i starten. Fikk først opp dampen ved sju kilometer, da gikk de siste tre så vidt under kvarteret.
8 kommentarer:

 1. Man ser at du er begeistret for landskapet. JEg synes at vi som jogger for de beste naturopplevelser!!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var ren og skjær idyll - vakrere morgen skal man jammen lete lenge etter:-)

   Slett
 2. Å så nydelege bilder!
  I slikt landskap med så fin utsikt må det vera lett å jogge laaaangt.
  Veldig fint!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg hadde jo ikke lyst til å stoppe, så ved en annen anledning (men sjansen for å få en slik morgen neste gang jeg er på jobbreiser er jo omtrent lik null) skal jeg sørge for å ha bedre tid..._)

   Slett
 3. Litt sein kommentar her, men søkte på løp og Sunnmøre og fann blogginnlegget ditt. Kva app spring du med?

  SvarSlett
 4. Hei,

  jeg skal til Ulsteinvik på jobbreise om litt over en uke og tenkte og ta med løpeskoene. Har retningssans som en middels brunost, så lurer på om det var vanskelig å finne frem på ruten over?

  Hilsen Linda

  SvarSlett