søndag 13. mai 2012

Frem fra glemselen

På jakt i joggeskohylla i kjelleren, kom jeg over Mizuno Wave Aero 9 som ble kjøpt inn for et snaut år siden. Ja, ja, hvorfor ikke, tenkte jeg. Har ikke knyttet dem på meg siden i fjor sommer, uten at jeg helt vet hvorfor.

3


Skoen veier 205 gram (str 38), er en sko i mellomsjiktet som fint kan brukes til konkurranse, men også til intervalløkter og kortere turer. Det gjør den til en allsidig sko som kan brukes av mange løpere (tekst hentet fra Oslo sportslager).


Siden juni i fjor har modellen kommet i en ny utgave, med litt andre fargekombinasjoner.
Men mine selvlysende turkise og grønngule fikk allfall sin 2012-debut på asfalt og grus i går. Hadde bestemt meg for ei kort, småkjapp økt, for å teste om jeg fortsatt har litt tempo i kroppen. Tok den sedvanlige turen rundt Stokkelandsvatnet - enkelt og greit. Snittiden på 5.05 er mer enn godkjent, begynte litt tålig før jeg økte farten.

Konklusjon: Skoene er ikke klare for å havne på museum - det blir nok flere lufteturer.


6 kommentarer:

 1. Selv elsker jeg Mizuno. De er til å falle for ved første prøve. Føles så behagelig når man tar dem på at man vil bare løpe med en gang. Og jeg liker at de er bredere foran og ikke "skviser" tåa mine. Fargen på dine også kjempefint.
  Fra din tempo ser jeg at du er "back on track".

  SvarSlett
  Svar
  1. Forhåpentligvis tilbake i normalt gjenge, ja...:-) Elsker sterke farger på sko og treningstøy. Og tror jeg skal prøve Mizuno også i andre modeller, mer mengdetreningssko. Men det får bli senere i år..

   Slett
 2. Så knalle sko! Ååå,,, sånne fikk jeg lyst på. Farger på tøyet livner opp - selv bruker jeg Saucony sko type Omni da jeg har helt deformerte føtter og trenger fotsenger (formstøpte fotsåler) får å kunne løpe. I Sauconyskoene får jeg plass til de. Er dødelig misunnelig på tidene dine - har en drøm om å kunne legge fram sånne tider, jeg også en gang:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tidene kommer med trening:-)Hadde noen sagt til meg for et par år siden at en vanlig løpetur med rundt fem minutter per km i snitt ville være helt normalt, hadde jeg ledd... Løp i flere år kun på rundt seks min per km, og bare hadde det komfortabelt..:-)

   Slett
 3. sprek farge og sprek dame! god treningsuke :)

  SvarSlett
 4. Takk og i like måte, frøken:-)

  SvarSlett