onsdag 23. mai 2012

Asics Gel Noosa

Har bestemt meg for å venne beina til å løpe med lettere sko, og kjøpte Asics Gel Noosa for et par-tre måneder siden, uten at de har blitt så veldig mye brukt. Har kun hatt tre-fire turer, før jeg gikk over til gode, gamle Kayano-modellen igjen.

Men nå skal jeg prøve meg med mellomvekt-modell framover, selv om det kjentes godt i leggene etter 17, 2 kilometer som ble tilbakelagt i over 20 grader tirsdag kveld. Regner med det er en vanesak. Men litt må man ofre for å løpe rundt på de kuleste rosa skoene..:-)


Selve løpeturen gikk litt tungt i starten, og jeg klarte ikke å få opp dampen før etter 12-13 kilometer (det vil si under 5.20 per kilometer). Tar det likevel som et godt tegn at det ikke ble mange negative splitter på kilometrene, og at de to siste ble avsluttet på 5.06 og 5.04.

Krysset såvidt kommunegrensen til Gjesdal og da jeg stoppet for å løpe tilbake igjen, skimtet jeg Gulliver i Kongeparken rett over veien - 8.6 kilometer fra huset, og samme vei tilbake - på asfalt. Kjedelig, joda, sikkert - men jeg synes det går så mye fortere....Slike dager vi har ute nå er bare fantastisk. Ingenting er som å løpe i kortbukse og t-skjorte. På grunn av varmen ble også drikkebeltet med tre små vannflasker med på turen, som tok 1 time og 32 minutter. Gjennomsnittsfart 5.22 per kilometer.

 

8 kommentarer:

 1. ah, de skoene er bare så digg!! jeg er bare LITT misunnelig!!! bare litt.... ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg er sikker på at selv om de ikke hadde passet til føttene, hadde jeg kjøpt dem likevel - for fargen og looken ellers. Freshe:-)

   Slett
  2. 1199kr på intersport ser jeg i avisa akkurat nå ;-) FNIIIIISSSSS jeg må virkelig ta en snakk med finansene!!! hehe

   Slett
 2. de skoene står på min ønskeliste også :-) Skal se etter de i Stockholm neste helg på expo'n.

  SvarSlett
 3. Jeg løper bare i lettvektssko nå! Synes det er så tungt å drasse på Kayano/andre sko med masse demping når jeg først har kommet inn i løping med lettvektere på beina.
  De skoene var bare nydelige:)

  SvarSlett
 4. Marianne: Det må du:-) masse lykke til, ikke lenge igjen, er misunnelig...:-)
  Mia: får litt vondt i leggene, derfor jeg la de på hylla etter et par turer tidligere, men må bare gjennom det ...

  SvarSlett