fredag 11. mai 2012

Ut i regnet

I går var det løpeavtale med Janne på programmet.


Tidligere i uken, via sms:

Janne: Det er på torsdag vi har avtale?
Jeg: Ja, satser på torsdag, men vi kan jo se været an:-)
Janne: Været? Hehe.

Så da ble det sånn. Nytter ikke å skulke unna selv om det regner. Temperaturer mellom 4 og 8 grader, samt regn (men vindstille, unbelieveable) er ikke det helt store når det nærmer seg 17. mai.

 Idyll ved Hafrsfjord. Like ved går løypa vi løper under Stavanger halvmaraton.

Denne gangen gikk turen vår i ei for meg ny løype, men ikke i ukjent terreng. For lokalkjente, startet vi fra parkeringsplassen ved Stokkavatnet, løp noen hundre meter og dreide opp mot Madlaveien og bort til Mosvatnet. En runde og så tilbake gjennom Lassa og Stokka og nedover til Stokkavannet igjen. Da sluttet det også å regne, og sjelden har vi vel vært vitne til et mer blikkstille vann enn i går.

 Knipset på hjemturen, ved Hafrsfjord. Dette er ikke idyll langs løypa...

Oppsummering: En fin, sosial tur i pratetempo. Vi er litt nerder i forhold til tall, og får alltid tømt oss for løpeprat underveis. Gull verdt og godt å diskutere med noen som har det på samme vis.

Janne etter endt tur.

Tommel opp.


Og turen - ja, den ble fin. 13, 5 km rundt de to vatnene i Stavanger. Tommel opp.
2 kommentarer:

 1. Været er mistrøstig for tida, også her på østlandet. Men for meg, i maratonoppkjøring, passer det bra. Langturer i+ 25, nei takk.
  Der løper jeg også, de gangene jeg er i Stavanger. Runder rundt Mosvannet hvis jeg vil ha det fort og kort, Stokkavannet hvis jeg vil ha litt kupert. Og så slenger vi på det siste vannet (husker ikke hva det heter, Hålandsvannet kanskje) hvis det skal være litt langt.

  SvarSlett
  Svar
  1. Stemmer det. Hålandsvatnet Stokkavatnet er 8,1, Mosvatnet ca 3, Hålandsvatnet 7,5 tror jeg. Løypa med alle tre er 21,1, Stokka og Mosvatnet 14 (vi stoppet noen hundre meter før parkeringsplassen) og Stokka- og Hålandsvatnet 16,5 (pga noen hundre meter det tar å løpe over fra det ene til det andre vatnet) Gi lyd neste gang du skal løpe der:-) Og lykke til i ukene som kommer. Ikke lenge igjen nå...

   Slett