fredag 18. mai 2012

Endomondo-debut

Etter å ha hørt mye skryt om Endomondo-appen, bestemte jeg meg for å signe opp og teste den i dag. Siden Garmin-klokka kom i hus for snart et år siden, har jeg nesten ikke løpt med apper som motivasjon. Da brukte jeg NIKE+ som jeg var tålig bra fornøyd med.

For å teste GPS-nøyaktigheten, startet jeg klokka og Endomondo samtidig, og mens jeg det første kilometeren lå 40-50 meter foran med Garmin, ble distanseforskjellen 100 meter i «favør» Endomondo. For øvrig fantastisk å ikke løpe med verken buff, hansker eller ull under t-skjorta, og ta på kortere tights. Sol og 12-13 grader på Sandnes i ettermiddag.Siden det er trøbbel med Garmin-sidene akkurat nå, får jeg ikke lastet opp dagens økt, men tallenes tale fra Endomondo er klare:

Distanse: 15.12 km
Varighet: 1t 17 min 49 sek
Gjennomsnittsfart: 5.09 per km
Maks fart: 4.28 per km
Kalorier: 1157Appen kommer i versjoner, men den jeg lastet ned  (enkleste versjon) fra iTunes var gratis:-)
Det er ikke siste gang jeg bruker den, vil jeg tro.
2 kommentarer:

 1. Er det ikke moro med flere duppedingser, kurver og tall?
  Jeg bruker Runkeeper selv,- konkurrenten til endomondo. Synes det er moro med den appen da jeg går inn på nettet etterpå og kan hente ut alt mulig rart av informasjon.
  Blir så imponert over farten din - veeeeldig misunnelig, faktisk. En dag SKAL jeg klare det, jeg også - du er en kjempemotivasjon for meg.
  Ha en super helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så kjekt at du motiveres - jeg synes også det er kjekt å lese treningsblogger for tips og motivasjon. Det er alltid noen å strekke seg etter:-) Er man systematisk i treningsarbeidet, kommer også resultatene:-)

   Slett