onsdag 28. januar 2015

Kvalitetsøkter

Søndag og tirsdag - to gode kvalitetsøkter er bokført. Egentlig mandag også, selv om det "kun" var 45 minutter spinning og litt magetrening i etterkant.

Søndag løp jeg ut midt på dagen med formål 16-18 km, det ble 17.2 med snittfart på 5.18 per km. Startet rolig, men jeg skjønte fort at det var en av disse dagene der beina kjennes lette og fine og det var derfor ingen grunn til å spare på kruttet. De siste 6 kilometrene gikk på under 5.00 per km, uten at det kjentes for fort - en deilig følelse.

Løp fra Sandnes og inn i Gjesdal, 8,66 km og returnerte i et litt kjappere tempo. En fot i hver kommune.


Tirsdag var det igjen tid for intervalløkt med de spreke mannfolka på Undheim. 5.3 km oppvarming, etterfulgt av 6x1400 meter drag (som sist tirsdag) og snaut 2 km nedtrapping gjorde at pene 15.5 km ble bokført en regntung januarkveld. Det er en fryd å bytte til varm trøye og sette varmeapparatet på i bilen og kjøre hjemover. Kakao med krem og fyr i peisen var vel fortjent.

Lørdag blir det langtur, planlagt lengde er 25 km og siden det skal løpes om morgenen, har jeg hele helgen fri etterpå. Sist uke nærmet jeg meg 60 km, og denne uka blir ikke dårligere. Løpetime på mølle i dag og morgenløp torsdag morgen, gir kilometre i banken.

Hvor langt har du planer om å løpe denne uka?

2 kommentarer:

  1. Så flink du er! :-) Håper på rundt 60 km selv denne uken, hvis det går etter planen!

    SvarSlett
  2. 60 km er kjempebra. Jeg klarer som regel alltid 55, men stort sett aldri 60... Kanskje denne uka?

    SvarSlett