mandag 19. januar 2015

Fin, liten sak

Nyeste anskaffelsen er en Berghaus lettvekter av en dunjakke. Jeg kommer alltid for dårlig kledd til løp vinterstid, så også på lørdag. Da måtte jeg låne en dunjakke å ha på i forkant og etterkant, for å holde varmen.


Så dukket altså denne freshe jakken opp på G-sport Jæren opp (ikke annonse), som er super for mitt bruk; til og fra trening og løp, kul til jeans, jobbjakke, fritidsjakke, kan brukes på ikke altfor superkalde dager i fjellet.
 Elsker fargekombinasjonen med kongeblå og mørkeblå.

Den er faktisk en av de letteste dunjakkene på markedet, veier nesten ingenting og tar derfor liten plass om du må pakke den i sekken eller i veska. Dessuten er den pustende, slik at svetten etter treningsøkter og konkurranser ikke setter seg i jakken, det er jo utvilsomt en fordel:-)


I tester får den terningkast 6, og får ekstra pluss for å holde godt på varmen i forhold til hvor lett den er. Videre står det at passformen gir optimal lunhet og enestående bevegelsesfrihet (i en klasse for seg). Det er et tynnere lag med dun langs siden og på innsiden av ermene. Dunet er behandlet for å klappe mindre sammen i kontakt med vann.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar