torsdag 2. januar 2014

Velkommen 2014 - jeg er i gang

Et nytt løpeår er på trappene, og jeg har hatt to fine treningsturer. For meg er det obligatorisk å starte den første dagen i et nytt år me den løpetur, og det gjorde jeg i går også.Da ble det 14 fine kilometre i oppholdsvær (det har vært én dag uten nedbør i desember i Rogaland...) og med 5.06 i snitt, ble det også fart på beina, spesielt i siste halvdel.I dag ble mølla løsningen. Jeg orket rett og slett ikke å ta intervalløkta utendørs, ikke særlig motiverende i motvinden. Da er mølla god å ha, jeg innrømmer det. Hadde også selskap og da går en time superfort.


Dagens økt: 15 minutter oppvarming, 8x2 min med 1 min pause, deretter nesten 20 minutter nedtrapping.


2 kommentarer:

  1. Godt nytt år! Har ventet på oppdateringer nå, ja! 5.06 på 14 km er jo virkelig imponerende...du klarer jammen å holde trøkket oppe da...her blir det for det meste "lapskausløping" for tiden med sikkert alt for mange rolige langturer der det sosiale står i fokus...

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, jeg har ligget brakk med oppdateringer, har vært så travelt på jobb og ellers at jeg ikke har hatt tid.. Joda, det gikk rimelig kjapt første nyttårsdag, iallfall de 7 siste km, tror gjennomsnittsfarten lå under 4.50 på samtlige km, trenger all den fartstreninga jeg kan få fram mot Solastranden. Blir nok ikke pers på meg, men kjekt å være med.

      Slett