onsdag 15. januar 2014

Asics 33

Prøvde denne freshe og lette skoen på foten her om dagen, og den står nå øverst på ønskelista. Asics 33 heter modellen og skal med sine 6 mm heel-to-toe-drop være med å fremme det naturlige løpesteget, altså "provosere" fram landing på forfot.Skoen har, til tross for sin lette vekt (190 gram, superlett og 100 gram lettere enn Kayano),bra stabilitet og støtdemping. Kan man egentlig be om mer.....Denne uka har imidlertid vært av den rolige og korte sorten hittil, men har planer om lengre turer i helgen. I dag ble det en kort, og forholdsvis rask tur mellom gjøremålene. Godt jeg har turnusfri av og til, ellers hadde ikke hverdagen hengt sammen...


Litt kaldere og mer vindfullt enn bildet øverst til venstre viser, men grei fart, tross motvind halve turen...

4 kommentarer:

 1. Hvilken modell er det? Lyte? Jeg har Gel-Excell 33 II, men kunne gjerne tenkt meg en litt lettere variant av 33-konseptet. Håper du blir fornøyd!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg tror det er Lyte-modellen, ja. Gleder meg til å prøve, for jeg har tenkt å få den i hus...

   Slett
 2. Kanonfine sko...men jeg er litt skeptisk til å gå over på så "flate" sko når en har vært vant med god demping...men fargen er nok til å få meg til å vurdere den...:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg skal prøve meg litt forsiktig fram, den kjentes veldig god ut på foten, iallfall:-) Men tester ikke ut annet enn på trening, først og fremst..:-)

   Slett