onsdag 1. august 2012

Rolig selskapsløp

I dag hadde jeg løpeavtale med Oddveig, ei sprek jærdame som holder humør og tempo oppe når vi legger avgårde.18, 5 km totalt mandag og tirsdag, men i rimelig greit tempo, hadde ført til møre legger, og da jeg pakke treningsbagen i morges, måtte CEP-kompresjonsstrømpene med.Da gjorde det heller ikke noe at det knapt var 17 grader i lufta og tendenser til litt regn. Via litt sms-er gjennom dagen, ble vi enige om å roe ned, det var visst ikke bare jeg som følte beina hadde godt av å ta det litt med ro - for en gangs skyld.
Ganske presis klokka 15.30 startet vi fra Sandtangen på Bryne, et flott turområde. For å gjøre det enklest mulig, løp vi til klokka viste 5 km og snudde. Og selv om man ikke tror beina orker mer, så gjør de det likevel, for den obligatoriske spurten de 200 siste metrene ble ikke utelatt denne gangen heller.


10,2 km på 56 minutter er helt greit - og det gjøre faktisk godt å kjenne at man må slite litt - for da blir man ekstra glad når økta er ferdig.


Oddveig og jeg foretrekker å løpe i shorts - og har flere varianter hver av Nike sin tempoutgave, og mange av disse kan du finne hos G-Sport Jæren (Klepp/Jærhagen og Nærbø) , Oddveigs to sportsbutikker med det jeg mener er distriktets beste utvalg i NIKE.

5 kommentarer:

 1. Takk får turen Trude! Du æ utrulig sprek. Glede mæg te neste tur:-)

  SvarSlett
 2. Shorsene dine er KULE! Jeg får vurdere å prøve en om ikke annet.... ;-) Bra løp som alltid!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Du MÅ definitivt prøve. Jeg var skeptisk, men som du forstår, ble jeg helt hekta...:-)

   Slett
 3. Jeg har løpt i santangen i dag, og tenkte som dere (før jeg leste bloggen din) at jeg skulle snu etter 5 km. Men trur du ikke jeg klarte å springe meg vill, og da jeg stoppet en forbigående så var jeg nesten på klepp..he,he er det muligt. Så løp 12 km (med noen stopp) og gikk sikkert 3-4 km. Litt sliten nå, fordi jeg er ikke så sprek som deg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Bra jobba - Sandtangen er et kjekt sted å løpe - liker meg godt på grusen. Lykke til videre med treninga di, da:-)

   Slett