søndag 12. august 2012

I joggeskohimmelen

Var en tur innom G-sport Jæren før helgen, og tok en titt på alle de nye joggisene som hadde kommet på plass i hyllene - og hvilket utvalg.


Jeg, som i utgangspunktet er, og alltid har vært tro mot, Asics, har lagt min elsk på disse fra Nike - Lunareclipse 2. Supergode på foten og seiler dermed opp som en reell utfordrer til mine fine, trofaste slitere, Asics Kayano.


Fargen er det heller ingenting å si på, knallrosa med fine detaljer i litt orange og gult (det ser man ikke så godt på bildet)

Ellers lover produsenten følgende:

* toppmodell joggesko
* sensasjonell støtdemping og stabilitet
* kombinerer god støtte og lav vekt
* sømløs overdel
* ekstraordinær spenst i mellomsålen

4 kommentarer:

 1. Jeg har slitt ut tre par og skjønner nå at det er på tide at jeg kjøper nye NÅ.... for den fargen var jo superfin ;-) Dette er utvilsomt skoen som passer min fot perfekt! Etter at jeg begynte å løpe med dem har jeg ikke funnet noen andre som har kunnet måle seg....

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg skal prøve dem i løpssammenheng, så muligens Kayano står for fall... hi-hi. De er supre på foten - utrolig lette, myke og kjennes ut til å ha god støtdemping, som lovet av produsenten...:-)

   Slett
 2. Du klær den Trude, spræge dama , spræge sko. Pilates bodywork vente på deg:) AK

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg må prøve det, grøss og gru....Fantastiske sko, jeg har bare hatt de på hele dagen i dag, men skikkelig lette og komfortable.

   Slett