fredag 10. august 2012

Gjensyn med Janne

Etter en måned, og vel så det, på ferie, hver for oss, var jeg igjen klar for å møte Janne til felles løpetur.Hadde på forhånd blitt enige om å løpe i pratetempo, 13-14 kilometer, og landet midt imellom, på 13,5.

Løp fra Høyland kirke i Sandnes, videre rundt Stokkelandsvatnet og gjennom idylliske Sandvedparken (helt til endes), før vi snudde og løp samme vei tilbake. Litt småskuffet da snittida viste 5.54, men vi prater (les: jeg prater mest, he-he) og er sosiale samtidig, så det er ingen grunn tilå klage.

Kanskje ikke den mest spennende løypa, men av og til er det viktigste å komme seg ut og i gang med vanlige rutiner. Jeg og Janne har faste avtaler annenhver uke, og planlegger øktene i forveien. Intervaller, langtur, tempo og løypevalg.I vinter løp vi veldig mye intervall, men utover våren ble det flere langturer. Vi løper ikke mindre enn 12 km når vi møtes - den lengste turen har vært 33,5 km. En tur vi begge er komfortabel med, går rundt Stokkavannet og Hålandsvatnet i Stavanger, totalt 16,5 km.


Takk for turen!6 kommentarer:

 1. Så fint å ha selskap! Jeg synes ikke farten er lav. Men alt er jo relativt.

  SvarSlett
  Svar
  1. Veldig kjekt med selskap, og farten - nei, den er ikke veldig lav, men vi pleier å ligge på rundt 5.40-5.45:-)

   Slett
 2. Det er så herlig å kunne variere på å løpe alene og sammen med andre. Når jeg løper med andre bryr jeg meg sjelden om tiden, så det er litt avslappende på den måten også. Det blir jo fort litt roligere når man skravler - men godt for både kropp og sjel! (c;

  SvarSlett
  Svar
  1. Egentlig er vi ikke tidsfokuserte vi heller, men trodde faktisk at vi hadde løpt litt kjappere...:-) Det er herlig å skravle mens man trener, to fluer i ett smekk.

   Slett
 3. Så gøy med en fast treningspartner :)
  Det hjelper ofte å ha det, når du trenger å komme tilbake til rutiner som du sier.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er alltid godt å ha selskap på noen av turene - liker godt hverdagsrutiner:-)

   Slett