torsdag 23. august 2012

Langtur i regnet

Onsdag var viet langtur, eller en "kort" langtur - det betyr at jeg tar turen med Janne rundt Stokkavatnet og Hålandsvatnet i Stavanger. Ei veldig kjekk løype, der en stor del av traséen er identisk med Tre-sjøers løpet som går av stabelen i november hvert år. Grusunderlag, samt en del opp og ned (et par seige motbakker rundt vatn nummer to..) gjør dette til ei småtøff løype.


Vi blir alltid enige om fart på forhånd, og forbereder oss på hver vår kant til felles kveldsløping - alltid like kjekt. Greit når målet er det samme og begge føler vi får maks ut av økta. Når vi løper over 13-14 km, blir det som regel alltid tett opp mot 6.00 per kilometer i snitt, man må jo få tid til å være sosial også:-)

Startet i godt driv, for så å falle litt i tempo, men samtidig som himmmelen åpnet seg, økte vi også farten de siste kilometrene. Om det var fordi vi ville få på oss tørre klær så fort som mulig eller bare få litt tempo i beina før syra tok oss (ja, for vi var litt småtrøtte i lår og legger, begge to) skal være usagt. Ei god trenngsøkt ble det uansett. Men vi kom oss til bilene med oppnådd mål, nemlig å løpe mellom 5.45-5.55. Nedenfor ser du kilometer-utviklingen for onsdagens økt.



Onsdagens tall:




...og slik så det ut på mi favorittstrand, Bore, litt tidligere på dagen, i forbindelse med et jobboppdrag...

6 kommentarer:

 1. Fin tur det der!
  Rart hvordan regn automatisk driver tempoet opp. Bestiller lett regn de siste 10 km i Berlin jeg ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, en veldig grei onsdagstur, herlig når man ikke trenger å stresse sånn... Lett regn er fin-fint.

   Slett
 2. Godt jobba, Trude!
  Blir kjekt å se resultat fra Berlin!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Uff, jeg gruer for Berlin nå, kjenner jeg. En ting er å ha resultatet "inne" - en annen ting er å få ut potensialet når det virkelig gjelder...

   Slett
  2. Fullt forståelig. Hold fokus og knall til, Trude! You can do it!!

   Slett
 3. Uff, regn er ikke noe gøy å løpe i. Med mindre det er duskregn ;)

  SvarSlett