fredag 9. august 2013

Asics Gel Noosa Tri

Digger disse skoene, en helt rå fargekombinasjon, spør du meg. Var for seint ute i vinter til å sikre meg et par, men disse var verdt å vente på hos G-sport Jæren.Noosa-serien ble opprinnelig designet med tanke på det australske triatlonmarkedet. Asics Gel-Noosa Tri 8 er en god lettvektssko med et par finesser: Sålen på er den samme som på velkjente DS-Trainer, mens overdelen er en del annerledes. Stikkord er sømløs liner, elastiske lisser og uvanlig design. Det medfølger også ekstra strikk lisser med hurtigstramming.


                                          45131-org.jpg
 
45130-org.jpg
 
45129-org.jpg
 
45128-org.jpg
 
Noosa-serien ble opprinnelig designet med tanke på det australske triatlonmarkedet. Asics Gel-Noosa Tri 8 er en god lettvektssko med et par finesser: Sålen på er den samme som på velkjente DS-Trainer, mens overdelen er en del annerledes. Stikkord er sømløs liner, elastiske lisser og uvanlig design. Det medfølger også ekstra strikk lisser med hurtigstramming.

Ikke at jeg er en triatlet, over hodet ikke, men siden triatleter også løper mye (og langt), tenker jeg at disse blir trofaste sliter på medium lange turer for meg framover.7 kommentarer:

 1. Kuuule sko! Vet du om disse er for nøytralt steg eller for over/underpronasjon?

  SvarSlett
  Svar
  1. De er for nøytralt steg som Asics DS Trainer. Bare overdelen som er annerledes, opplevde god støtdemping på mine hittil to prøveturer med dette paret:-)

   Slett
 2. Kule sko. Kjempefin blogg, du er superflink å trene :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det. Skoene er kule i fargen, ja:-) Og gode å løpe med, det er jo en fin kombinasjon:-)

   Slett
 3. Så spennande å høre om skoene, eg har jo alltid kikka etter Noosa'n, mest berre for fargane skyld...
  Men du opplever altså at dei har litt demping?
  Det eg manglar i løpeskohylla er eit nytt par godt dempa sko, og sist eg prøva noosa'n så virka dei så "flate" inni. Viss du skjønner.
  Og så, lissene på bildet er ikkje dei elastiske, men det følger med eit ekstra par, ikkje sant?

  Å eg digger sånne fargar altså :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg opplever de som veldig greie å løpe med, omtrent som med DS Trainer. Tenker at triatlon-folket løper maraton med disse skoene.... Så da må de være greie å teste ut på halve distansen. Har brukt de til intervalltrening:-) Ja, det følger med ekstra snorer for "hurtigsnøring". Jo, lissene er litt elastiske, men ikke så veldig...Har ikke tenkt så mye over det, faktisk. Fargene er bare til å bli glad av:-)))

   Slett
 4. Elastiske lisser / hurtigsnøring er utruleg kjekt for rask veksling mellom sykling og løp. Men også kjekt på lengre løpeturar for då utvidar skoene sine seg litt og gir plass til føtane. Berre i terrenget er det ikkje å anbefale, har eg funne ut, då gir skoen for lite støtte.
  Det er vel grunnen til at lissene berre er LITT elastiske, dei skal fortsatt halde skoen godt inntil foten.
  Jaaaa skikkelege gladfargar i alle fall... :)

  SvarSlett