onsdag 28. august 2013

Run girl, run

Nye løpestrømper i hus - i en litt mer feminin utgave enn de andre jeg har har liggende i skuffen.



Testet dem i dag, rolig 8 km (løper ned før lørdagens konkurranse) og de får definitivt bli med på flere turer. Blir kjempeglad av å se på det fine mønsteret og påskriften «Run girl, run».



Løpestrømper er generelt godt å ha på seg, men i sommer har jeg løpt uten på grunn av at jeg synes det er litt varmt. Benyttet derfor sjansen nå i kveld, siden temperaturen lå rundt 15-16 grader og ikke rundt 20, som vi har værg bortskjemt med i hele sommer.


2 kommentarer:

  1. Såååå kuuule!! Hvor fikk du tak i disse?? Lykke til på lørdag!! Du kommer til å perse så det synger etter all intervalltreningen din (selv om du sikkert er som meg...hater å høre like kommentarer rett før et løp...:)) Jeg må trekke meg fra løpet på lørdag...tok laaaaang tid før jeg aksepterte det, men jeg er rett og slett skadet...går til fysioterapeut for tiden og får bare lov til å løpe moderat...og moderat daffetempo er ikke et alternativ når en stiller i løp! he..he..Gleder meg i alle fall til løpsrapport!

    SvarSlett
    Svar
    1. Å nei, så kjipt. God bedring til deg - ikke kjekt å høre. Jeg kjøpe strømpene på lopeskjort.no Mye kult å finne der, så jeg kommer garantert til å kjøpe noe mer derfra:-) Satser på at intervalltreniga gjør susen, men er skikkelig gåen i magen i dag av nervøsitet...

      Slett